Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Până în 7 septembrie, cadrele didactice pot obţine posturi în Alba, în etapele de mobilitate a personalului didactic

Publicat

Cadrele didactice care au obţinut notă peste 5 la examenele de titularizare organizate în perioada 2010-2012, dar care nu au primit un post în învăţământ pot participa, în perioada 6-7 septembrie, la şedinţele publice pentru repartizări pe posturi. Înscrierile pentru ocuparea acestora se fac în perioada 3-5 septembrie, la Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba.

În perioada 3-7 septembrie, la nivelul Inspectoratelor şcolare judeţene are loc etapa de mobilitate a personalului didactic din învăţământul preuniversitar. Luni, 3 septembrie, se repartizează orele în regim de plată la ora în care fiecare titular poate prelua în specialitatea s-a încă jumătate de normă.  Lista posturilor va fi afişată în data de 5 septembrie, urmând ca, în 6-7 septembrie, să aibă loc şedinţele publice pentru repartizarea posturilor.
Pentru obţinerea unui post în învăţământ se pot înscrie doar cei care au obţinut nota peste 5 la examenul de titularizare din 2010, 2011 sau 2012. De exemplu, dacă anul acesta un candidat a obţinut notă sub 5 la profil engleză, dar în 2010 sau 2011 a obţinut notă de trecere la română, acesta poate opta pentru un post de limba română.

„ Noutatea este că sunt admişi şi cei care nu s-au înscris la centrele de concurs din judeţ, am primit dosare şi încă primim, deci oricine a obţinut notă în specialitatea lui, peste 5 în obţinută în 2010, 2011 sau 2012 poate solicita post”, a declarat inspectorul şcolar în Managementul resurselor umane de la IŞJ Alba, Constantin Negucioiu.
Vezi aici criteriile de obţinere a posturilor vacante.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax