Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Până la sfârşitul lunii se mai pot depune cereri la APIA Alba pentru subvenţia la motorină pe trimestrul IV din 2013 şi plata primelor de asigurare

Publicat

Cei care nu au apucat să depună cereri pentru acordarea subvenţiei la motorină şi a plăţii primelor de asigurare mai au timp până la sfârşitul acestei luni. Astfel că până în data de 28 februarie cererile se pot depune la sediul APIA Alba. Decizia a fost luată de Ministerul Agriculturii în urma solicitării făcute de prefectul judeţului Alba, Gheorghe Feneşer, care a fost la rândul său sesizat de mai mulţi cetăţeni.

Prefectul judeţului Alba, Gheorghe Feneşer a primit o serie de sesizări din partea unor cetăţeni care i-au solicitat sprijinul în vederea prelungirii termenului de depunere a cererilor pentru obţinerea subvenţiei la motorină în agricultură. În urma unei discuţii cu ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Daniel Constantin, Gheorghe Feneşer i-a prezentat situaţia din Alba.

„Cererile de acordare a ajutorului de stat pentru motorina în agricultură, aferente trimestrului IV al anului 2013, însoţite de situaţia centralizatoare privind cantităţile de motorină achiziţionate pentru trimestrul respectiv, precum şi de documentele fiscale doveditoare se pot depune la APIA Alba până în data de 28 februarie a.c. Totodată şi cererile de acordare a ajutorului de stat în agricultură pentru plata primelor de asigurare, pentru poliţele de asigurare încheiate cu societăţile de asigurare-reasigurare, pentru animale, păsări şi/sau familii de albine pot fi predate la centrele judeţene ale APIA până la data de 28 februarie 2014. Am luat decizia ca această hotărâre să fie transmisă de urgenţă tuturor primarilor din judeţ, care să informeze la rândul lor pe beneficiarii acestor măsuri”, a declarat prefectul de Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax