Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Pândă în Districtul CFR Bărăbanț pentru prinderea unor hoți de combustibil. Oamenii legii au recurs la focuri de armă

Publicat

Polițiștii din Alba au reușit identificarea principalilor suspecți în cazul unui furt de motorină din Districtul CFR Bărăbanț. Trei bărbați din comuna Sântimbru au fost prinși după ce oamenii legii au organizat o pândă în cadrul căreia au recurs și la folosirea armamentului din dotare.

Duminică, 16 decembrie, în jurul orelor 16.30, poliţiştii Serviciului de Poliţie Transporturi Alba au fost sesizaţi cu privire la faptul că la Districtul CFR Bărăbanţ, s-a activat sistemul de alarmă.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, iar, în urma cercetărilor efectuate, lângă gardul unităţii au fost găsite cinci bidoane de 20 de litri şi unul de 10 litri, cu combustibil.

Prin urmare, poliţiştii au organizat o pândă, iar, în jurul orei 19,00, au fost identificaţi principalii suspecţi de comiterea furtului, pentru reţinerea cărora a fost necesară folosirea armamentului din dotare. După somaţia legală, unul dintre poliţişti a tras două focuri de armă în plan vertical.

Doi dintre suspecţi, Z.I.A. (20 de ani) şi S.G.S. (25 de ani), ambii din comuna Sântimbru au fost reţinuţi, cel de-al treilea reuşind să fugă. În cursul nopţii trecute, poliţiştii au reuşit identificarea şi reţinerea şi a celui de-al treilea suspect, Traian B. (52 de ani), din aceeaşi comună.

Cei trei suspecţi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă şi vor fi prezentaţi Parchetului de pe Lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Prejudiciul, în valoare de 900 de lei, a fost recuperat şi restituit societăţii păgubite. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a celor trei suspecţi.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax