Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Papionul lui Marius Moga le-a adus albaiulienilor 50 de tei. Primăria Alba Iulia a început sădirea copacilor

Publicat

Alba Iulia va fi înfrumusețată cu 50 de tei și asta datorită papionului „eco” purtat de Marius Moga la gala „Capitala Verde a României” care s-a desfășurat în luna martie la București. Primăria Alba Iulia a primit copacii în urmă cu câteva zile, iar în acest moment se sapă gropile în care vor fi plantați aceștia.

Papionul ecologic al „micului Mozart” le-a adus albaiulienilor 50 de tei care vor înfrumuseța și înverzi străzile din oraș. Copacii câștigați de Moga la Gala „Capitala Verde a României” au fost primiți de Primăria Alba Iulia și vor fi plantați în apropierea spațiilor de joacă din Cetate, dar și în cartierul Bărăbanț.

Gala „Capitala Verde a Românei” a fost organizată în luna martie și a premiat cele mai „verzi oraşe” din ţară. Cea de-a doua ediţie a competiţiei a cooptat 13 oraşe care s-au luptat pentru marele titlu, Oradea fiind oraşul care a câştigat competiţia şi dreptul de a purta titlul de „Capitală Verde a României” în anul 2012. Cu ocazia evenimentului, URBB le-a lansat vedetelor autohtone provocarea de a purta accesorii inedite. Printre vedetele care şi-au arătat sprijinul pentru protejarea mediului şi au purtat un accesoriu „eco” s-au numărat Andreea Pătraşcu, Florin Grozea, Keo, Alexandra Ungureanu, Mircea Solcanu sau Alma, însă câştigătorii s-au dovedit a fi Marius Moga şi Dani Oţil. Cei doi s-au evidenţiat cu un papion confecţionat dintr-o cutie de bere, în cazul lui Marius Moga şi cu o insignă dintr-un capac de bere, cea creată de Dani Oţil.

Ca urmare a competiţiei, în această perioadă propice plantării, URBB a dăruit celor două oraşe 100 de copaci. Locuitorii din Alba Iulia au primit cu bucurie cei 50 de tei, care au contribuit la sporirea spaţiului verde din oraş.

„N-a fost uşor să transform o cutie de bere într-un papion, iar apoi să-l port în cadrul unei Gale, însă premiul a fost pe măsură. Acum am un motiv în plus să revin în Alba-Iulia… să-mi văd teii înfloriţi!”, a spus Marius Moga.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Claudiu

    joi, 29.11.2012 at 21:51

    foarte bine si la cat mai multi!

  2. happy

    vineri, 30.11.2012 at 20:28

    Multumim,Marius.Alba Iulia are nevoie de foarte multa verdeata.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax