Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

GALERIE FOTO: Paradă culturală de excepţie la Alba Iulia

Publicat

În jurul orei 13.30 s-a încheiat parada culturală, ce a avut loc în cadrul Zilei Naționale a României. Peste 300 de persoane au participat în acest an la acest eveniment, fiecare reprezentându-și zona din care provine. Din Moldova și până în Banat, aproape fiecare colțișor de țară a avut reprezentanți, la parada portului popular.

Îmbrăcați cum cere tradiția din zona de proveniență, reprezentanții județului Suceava au fost, de departe, cei mai pitorești din întregul eveniment. Pe lângă faptul că au fost în număr mare, sucevenii au adus și o fanfară, ce a încântat  publicul prezent. Județul Alba a fost reprezentat de interpreta de muzică populară Leontina Fărcaș, alături de ”Mugurii de Tezaur”, dar și de dansatorii de la Centrul de Cultură ”Augustin Bena”.

Albaiulienii au gustat din plin această defilare a portului popular, mulți dintre spectatori având ocazia să cunoască tradițiile expuse astfel, din anumite zone ale țării noastre.

[nggallery id=26]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax