Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Paradă spectaculoasă oferită de M.A.I. la Alba Iulia. Boc, huiduit și la defilare. Vezi video și galerie foto

Publicat

Trupele din cadrul M.A.I. au oferit de Ziua Națională a României o paradă spectaculoasă. Forţele prezente la Alba Iulia și-au prezentat tehnica de luptă și armamentul din dotare. La eveniment a participat și prim-ministrul Emil Boc, acesta a fiind din nou huiduit de o parte din mulțimea aflată în zonă.

Cel mai interesant moment al defilării l-a constituit tehnica de luptă militară, mai exact tab-urile aduse la Alba Iulia și aruncătorul de rachete. Alături de acestea s-au mai aflat în dispozitivul de defilare și  ”Dragonii Roșii” din Dej. Prin fața românilor prezenți în orașul Unirii au mai defilat echipajele SMURD, personalul din unităţile mobile de intervenţie. La fel și trupele Poliției și-au etalat mașinile de monitorizare.

Momentul a durat aproximativ 30 de minute, timp în care albaiulienii l-au mai huiduit  o dată pe  Emil Boc.  Fondul sonor a fost asigurat de Fanfara Centrului de Cultură ”Augustin Bena”, completată de o parte din fanfara militară de la Cluj.

[media id=447 width=320 height=240]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

7 Comentarii

7 Comentarii

  1. paulcalin_abi

    joi, 01.12.2011 at 15:37

    eram la statuia lui Mihai Viteazu si niste persoane au spus uite-l pe boc…eu mirat ma tot uit ma tot uit boc nicaieri:| dupa aceea am aflat ca era inconjurat de persoane de statura medie:-j sper ca i-a placut huiduielile noastre! il mai asteptam!

    • Kryton

      joi, 01.12.2011 at 19:29

      Si ce rezolvi mah, cu huiduielile, iti gadili orgoliul?

  2. laurentiu

    joi, 01.12.2011 at 20:35

    Baietii de pe VITO sunt colegii mei de detasament si sunt mandru de ei , ca de altfel de toti baietii de la AT.

  3. satmarean

    vineri, 02.12.2011 at 00:58

    Iti spun eu ce rezolva kk-rytonule! Isi manifesta in mod direct apatia fata de cel care este al doilea mare raspunzator pentru datoriile pe care nici stranepotii tai nu o sa le poata plati, pt traiul „bun”pe care-l ducem noi acum…pt faptul ca suntem trimisi in strainatate sa muncim ca slugile si pt multe altele…A, sa nu uit, pt ca e acela care in mod repetat ne-a mintit si ne amagit cu afirmatii de genul „taiem salarii, nu taiem, taiem pensii, nu taiem, iesim din criza, nu iesim”….daca vrei iti mai amintesc eu in caz c-ai uitat!

  4. un oarecare

    vineri, 02.12.2011 at 10:14

    dar oare datoriile le-a facut numai boc??oare uitati cate angajari a facut PNL ….pe vremea lui tariceanu ….sau va place inca ..tactica comunista…..a PSD ,,dam la taoata lumea…si da mergem in strainatate ..dar si medici,ingineri,informaticieni oameni de valoare

  5. cipikao

    vineri, 02.12.2011 at 15:06

    da prietene , aceste datorii le-au facut numai pdl-isii in acesti ultimi ani ,daca ai urmarit evenimentele politice, ai fi putut vedea de cate ori s-a imprumutat Romania in ultimii 2-3 ani, iar acele angajari multe facute la stat de care zici s-au fact si ele tot in timpul pedelistilor ,chiar daca cu aportul celor din pnl.Sa nu uitam ca in ultimii7 ani pdl-ula fost la guvernare cu majoritate parlamentara,indiferent cu cine a facut alianta ,iar in alte guvernari trecute angajatii, la buget nu treceau de 800.000 la numar.Ei sunt cei care au inventat noi locuri de munca la stat.,,Oarecare” ce esti da-mi exemple de tactici comuniste ale psd-ului, sa stiu si eu ce intelegi prin aceasta?Poate modul de a taia din salariile celor ce muncesc ,si aajutoarelor sociale celor care le merita cu adevarat,modul de a mintii inaintea alegerilor ca reduci numarul de parlamentari,uitand apoi ceea ce ai zis,modul de a declara public ca nu ai nevoie de politie si justitie,de a invita propriul popor sa plece in alte tari sa lucreze daca nu vor aici pe bani putini si multe altele…,,Oarecare” ce esti, atunci cand pe vremea psd-istilor ti se dadea o mica marire de salar sau un ajutor social ai fost tu ala care ai iesit in strada sa protestezi ca nu e bine ce se face si ca prin acele mariri vom ajunge sa ne indatoram pe viitor, sau erai tu ala care erai nemultumit si spuneai ca nu e posibil sa se mareasca asa putin…Toate aceste lucruri se intamplau in functie de contextul economic dar acum nu mai e acelasi context, si de vina cine poate fi altcinevadecat actuala putere, un exemplu fiind plecarea NOKIA din Romania si a altor firme care se retrag in urma politicilor duse de pdl.Te-as mai intreba ceva ,,Oarecare”, ce vrea sa spuna iubitul nostru primar in filmarea din linkul urmator prin afirmarea:ce-as mai sari eu gardul acuma”: https://observator.a1.ro/social/Basescu-si-Boc-huiduit-de-Ziua-Nationala-a-Romaniei_50029.

  6. atti

    sâmbătă, 03.12.2011 at 12:20

    PARADA SCOATE LA IVEALA CA PENTRU ACESTE MANIFESTARI AVEM BANI, PENTRU SPITALE, POLICLINICI, MEDICAMENTE,CURENT, GAZ MAI IEFTIN PENTRU MILIOANE DE SARACI NU.MA MIRA ATITUDINEA DE SLUGI, A OAMENILOR DIN BUCURESTI CARE AU PUPAT MANA LUI BASESCU, CARE A SEMNAT INCHIDEREA SPITALELOR, MARIREA TVA, INPOZITAREA PENSIILOR, SI FURTUL LEGII PENSIILOR DE ANASTASE.NICIODATA NU CREDEAM CA UN OM POATE PUPA MANA CALAULUI SAU, MANCAND FASOLE DE POMANA, IN LOC SA CEARA DREPURILE CUVENITE CA OM DUPA 40 ANI MUNCA.RUSINE PDL, SI CIOCOI NOI.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax