Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Primăria Alba Iulia plătește la „Salprest” 29,90 de lei pe metru cub, pentru gunoiul din rampele accidentale de pe domeniul public

Publicat

Consilierii locali ai municipiului Alba Iulia au aprobat, în ultima şedinţă, tariful pe care Primăria îl va achita către operatorul de salubritate „Salprest”, pentru ridicarea gunoiului rezultat din rampe accidentale de la asociaţiile de proprietari de pe domeniul public. Este vorba despre taxa de 29,90 lei pe mc, fără TVA.

Angajaţii Primăriei Alba Iulia au atras atenţia în şedinţa de CL că este obligaţia institituţiei publice să ridice aceste resturi menajere de la asociaţiile de proprietari, iar din acest motiv se impune stabilirea unui tarif pentru această prestaţie: „Datorită existenţei pe domeniul public al municipiului a unor rampe necontrolate de deşeuri municipale în zone în care locuiesc persoane cu probleme sociale dificile, pentru colectarea şi transportul acestor deşeuri ete necesar stabilit un tarif”, se arată în raportul de specialitate.

Astfel, pentru realizarea acestui tip de prestaţie, „Salprest” va încasa de la Primăria Alba Iulia 29,90 de lei pe metri cub de deşeu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax