Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Parcările publice din Alba Iulia, GRATUITE în starea de alertă, dar sistemul de taxare e activ. Cine a plătit a pierdut banii

Publicat

Turiștii și cetățenii care au plătit parcarea publică în municipiul Alba Iulia, deși o puteau folosi gratuit pe timpul stării de alertă și de urgență, nu își vor primi banii înapoi.

Sistemul de taxare funcționează pe baza regulamentului aprobat de Consiliul Local, iar serviciul nu poate fi suspendat, a explicat viceprimarul cu atribuții de primar, Voicu Paul.

Mai mulți cetățeni s-au arătat nemulțumiți de faptul că autoritățile locale au uitat să amplaseze pe indicatoarele referitoare la parcările publice mențiunea că locurile sunt gratuite în perioada stării de alertă sau urgență.

„Parcarea, din luna martie, noi nu mai avem două compartimente la Primărie în coordonare. Tot ce înseamnă rețeaua școlară, cu medici, cu asistente și Direcția de Asistență Socială este în coordonare la DSP iar Poliția Locală este în coordonare la Poliția Națională. Neavând aceste structuri la noi nu putem urmări, controla și nu putem susține tot acest serviciu. Așa că în momentul în care vom încheia cu această stare de alertă vom discuta despre parcare. 

Toată platforma de parcare funcționează. Toți care vin în Alba Iulia și intră chiar în Cetate și plătesc electronic sau prin celelalte modalități de plată o poate plăti. Banii intră în cont, nu putem suspenda acest serviciu. Este un regulament, o hotărâre de Consiliul Local. Sunt instituțiile statului care ne urmăresc pentru implementarea și pentru bugetul pe care îl avem.

Nu putem spune că este un serviciu care nu funcționează, doar un serviciu pe care nu îl putem urmări”, a explicat joi viceprimarul cu atribuții de primar, Voicu Paul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax