Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Parchetul General: Amenajarea unor spaţii de detenţie în unităţi militare dezafectate, o soluţie la supraaglomerarea penitenciarelor

Publicat

inchisoare

unitatea militara Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ) propune ca în unităţi militare dezafectate să se amenajeze spaţii de detenţie. Ar fi o soluţie la supraaglomerarea penitenciarelor.

„Ministerul Public avertizează asupra consecinţelor adoptării proiectelor de ordonanţă privind modificarea Codului penal, Codului de procedură penală şi graţierea unor pedepse şi propune – ca soluţie la problema supraaglomerării penitenciarelor – transferul unor unităţi militare dezafectate de la Ministerul Apărării Naţionale la Ministerul Justiţiei, în vederea amenajării de locuri de detenţie”, se arată într-un mesaj postat joi pe pagina de Facebook a PÎCCJ.

Parchetul General a susţinut anterior că nu se justifică urgenţa promovării actelor normative privind graţierea, conflictul de interese şi abuzul in serviciu, deoarece „nu au fost în prealabil consultate într-o manieră transparentă entităţile implicate în aplicarea lor”.

surse: hotnews.ro, agerpres.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax