Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Parcul auto al SPAP Sebeș va fi completat cu un buldoexcavator și un utilaj multifuncțional. Cât va fi investiția (P)

Publicat

Parcul auto al Serviciului Public de Administrarea Patrimoniului Sebeș va fi completat, în anul 2021, cu un buldoexcavator și cu un utilaj multifuncțional, investiții care se vor regăsi în bugetul pe care Municipiul Sebeș îl creionează pentru anul în curs și care sunt estimate la circa 280.000 euro.

Începând cu anul 2017, SPAP Sebeș a achiziționat o serie de utilaje care oferă independență Municipiului Sebeș în efectuarea unor lucrări, optimizarea costurilor și nu în ultimul rând, promptitudine în intervenții.

Printre acestea: un buldoexcavator, cinci aspiratoare urbane, un autogreder, o automăturătoare stradală, o autoutilitară de 3 tone, un cilindru compactor, o ministație carburanți, alte echipamente și utilaje (remorcă, cisternă, transpalet stivuitor manual, cupă excavator, cupă taluzare, motofierăstrău, generator curent electric, picamer).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax