Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Parcul de Crăciun, inaugurat în 6 DECEMBRIE: Patinoar, brad cu „luminițe jucăușe” și scenă în aer liber

Publicat

Căsuțe cu dulciuri, bunătăți și cadouri de Crăciun, brad cu „luminițe jucăușe”, patinoar, o scenă de spectacole în aer liber și, desigur, Căsuța lui Moș Crăciun vor aduce și în acest an atmosfera sărbătorilor de iarnă în Piaţa Cetăţii din zona istorică a Alba Iuliei. Parcul de Crăciun va fi inaugurat de Moș Nicolae, în 6 decembrie, potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Municipiului Alba Iulia, Mihai Coșer.

Parcul Sărbătorilor de Iarnă va aduce mai multe căsuțe pentru comercializarea de produse alimentare și de artizanat și mai multe elemente decorative decât anul trecut, anunță reprezentanții Primăriei. Comercianții interesați să își vândă produsele într-o căsuță la Târgul de Crăciun pot să depună solicitări la Primăria Alba Iulia și vor plăti o chirie de 0,5 lei pe metru pătrat pe zi.

Din Piața Cetății nu va lipsi Căsuţa lui Moş Crăciun, un brad cu „luminiţe jucăușe” și o scenă în aer liber unde se vor desfășura diverse spectacole.

La fel ca anul trecut, în Piața Cetății va fi amenajat şi un patinoar artificial demontabil. Patinoarul va fi adus de o firmă din Braşov, aceeaşi care a oferit serviciul şi anul trecut. Firma va asigura transportul utilajelor şi echipamentelor necesare unui pationar de 600 mp de la Braşov la Alba Iulia, montarea lui şi punerea în funcţiune, amplasarea unei cabane de lemn cu rol de casa de bilete, garderobă, centru de închiriere patine, instalaţia de muzică şi sonorizare, închirierea unui număr de 200 de perechi de patine şi personalul necesare pentru desfăşurarea activităţii. Biletele de intrare şi de închiriat patine vor fi aceleaşi ca anul trecut, 10 lei. Patinoarul va fi deschis până la începutul lunii februarie.

Primăria Alba Iulia va asigura terenul de amplasare a patinoarului mobil, o suprafaţă de 700 de mp, aducerea utilităţilor, respectiv curentul electric apa curentă, iluminatul nocturn, obţinerea autorizaţiilor şi avizelor de funcţionare, un număr suficient de toalete ecologice şi paza bunurilor patinoarului. Cheltuielile aferente funcţionării parcului vor fi suportate de Primăria Alba Iulia.

VEZI:  MESAJE de SFÂNTUL NICOLAE. URĂRI și felicitări pe care le poți trimite celor care-și sărbătoresc onomastica

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax