Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Parcul din centrului orașului Alba Iulia, plin de oameni ai străzii și bețivi violenți. Autoritățile par să evite problema

Publicat

Parcul din centrul municipiului Alba Iulia, situat chiar lângă Casa de Cultură a Studenților, la nici 100 de metri de sediul Tribunalului Alba și într-o zonă foarte tranzitată, este plin de oameni ai străzii, de bețivi sau de tot felul de persoane cel puțin dubioase, cu un comportament violent. 

Aproape zilnic auzi oameni care se plâng de situație și de cei care își fac veacul în zona respectivă. Nu sunt mulți, dar sunt destui încât să provoace mizerie, scandal și să te facă să eviți zona. 

Mai mult decât atât, pentru vânzătoarele magazinului din fața parcului, situația a devenit un adevărat calvar. Chiar duminică, 26 iunie, atât personalul magazinului, cât și clienții au asistat la un episod în care un bărbat dintre cei care își fac veacul în zonă a intrat în magazin și a început să urle că vânzătoarele nu mai pun, la rece, berea lui preferată.

Se referea la berea pe care o bea din PET-ul verde, de un litru și pe care apoi îl aruncă la întâmplare în parc. Din câte se pare, vânzătoarele au parte foarte des de episoade cum a fost cel de duminică. Singurul lucru pe care îl pot face este să apese butonul de panică și să aștepte intervenția unui echipaj de la o firmă privată, care să îl scoată afară.

Autoritățile locale par că nu cunosc problema ori nu iau măsuri

Zilnic, prin zonă, trec judecători, procurori, avocați, politicieni locali care își beau cafeaua la una dintre cele două cafenele din zonă, dar din câte se pare nimeni nu îi vede pe ”rezidenții” parcului.

Mai mult de atât, în partea din față a parcului, zona din fața Casei de Cultura a Studenților este populată zilnic de părinți cu copii. Printre ei, chiar și polițiști pot fi zăriți uneori. De asemenea, prin parcul respectiv mai stau și grupuri de adolescenți.

În urmă cu câteva zile, doi polițiști locali erau prin zona parcului, cu mașina parcată. În spatele lor, pe o bancă, o femeie a străzii dormea liniștită, iar lângă ea un pui de câine era legat de bancă, pe post de lesă fiind un cablu.

Dacă nu sunt în parc, sigur sunt pe lângă statuia lui Iuliu Maniu, iar dacă nu, zac semi-căzuți, lângă hotelul Transilvania. Nu sunt greu de reperat pentru autorități, dacă acestea ar vrea să rezolve problema.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. pilu

    duminică, 26.06.2022 at 20:43

    De când vroiam să scriu acest lucru,dar nu s-a ivit ocazia. Din vara trecută o serie de homleşi jegoşi, beau non stop pe băncile din parc şi culmea, aruncă sticlele de bere chiar lângă coşul de gunoi. O parte dintre ei dorm în chichineaţa de lângă centrala termică, demolând zidul din spate. Toţi locatarii din zonă s-au plâns de gunoaiele adunate de aceştia, dar la cine să te plângi ? Că primar se pare că nu mai avem, el este ocupat mâncarea banilor europeni pe diferite proiecte care rămân proiecte. Ca şi Hava. Om mai suporta doi ani, că mai mult nu mai vede el Primărie ! Păcat de timpul pierdut.

  2. Baluță Augusta

    duminică, 26.06.2022 at 22:27

    Primarul este ocupat sa strice banii pe vlogari care sa laude ce vrea el sa facă în oras. El nu circula pe jos. Are șofer la scara. Nu are cum sa vadă ce se întâmplă prin parcuri.

  3. marius

    duminică, 26.06.2022 at 23:52

    de mult nu se mai vede prin oras politie, stau toti la panda de masini si pomana sau trasi pe dreapta pe o strada si se uita pe telefoane

  4. Altul

    luni, 27.06.2022 at 07:24

    Ultima isprav, de mare răsunet european, a „primarului” (ghilimelele se impun) a fost o paranghelie cu plutașii din Sarajevo. Marele plutaș al orașului s-a mai minunat și pe acolo de beneficiile mentei frecate și ale frunzei tăiate pentru câini maidanezi ai homeleșilor din Alba Iulia. Cam astea sunt preocupațiunile domnului Pleșa. Al doilea mandat sigur va fi livrat cu pluta direct în parcul unde benchetuiesc oamenii străzii din centrul orașului. Vivat!!! Muzica, muzica !!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax