Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Parcul Industrial Cugir are un buget de venituri și cheltuieli de 1.100.000 lei. Societatea primește sprijin de 200.000 lei de la Consiliul Județean

Publicat

Consilierii județeni din Alba vor vota, în ședința de miercuri, bugetul de venituri și cheltuieli al societății comerciale „Parc Industrial Cugir” SA pe anul 2013. Acesta este în creștere față de anul precedent. De asemenea, capitalul social al firmei va fi majorat, prin susținere financiară de la Consiliul Județean, pentru continuarea lucrărilor de reabilitare a infrastructurii din interiorul parcului.

Bugetul de venituri și cheltuieli pe anul 2013, supus aprobării consilierilor județeni:

 

 

 

 

 

 

De asemenea, într-un alt proiect de hotărâre se prevede majorarea capitalului social al SC Parcul Industrial Cugir SA, cu 200.000 lei, din fondurile Consiliului Județean.

„Obiectivele principale ale societății sunt sprijinirea și stimularea dezvoltării economiei locale prin crearea infrastructurii specifice parcurilor industriale. Reabilitarea și modernizarea căilor de acces și transport în interiorul parcului, pentru utilizarea în bune condiții a spațiilor de folosință comună și asigurarea utilităților și serviciilor necesare reprezintă obiectivul principal al contractului multianual derulat în cadrul proiectului „Reabilitarea / modernizarea căilor de acces și transport în Parcul Industrial Cugir”, cu o valoare totală de 1.134.841,39 lei fără TVA”, se precizează în proiectul de hotărâre.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax