Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Parcul Natural Apuseni, desemnat „Parc al Săptămânii” de Federația Europarc

Publicat

The Europarc Federation a desemnat Parcul Natural Apuseni ca „Parc al Săptămânii”, au anunțat reprezentanții Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva. 

Federaţia Europarc este o organizaţie nonguvernamentală, fondată în 1973, ce reuneşte sute de autorităţi şi mii de arii protejate din 40 de ţări europene. Europarc doreşte conștientizarea opiniei publice europene faţă de importanţa rezervaţiilor naturale protejate și a parcurilor naționale.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by EUROPARC Federation (@europarc_federation) on

„Pădurile din Parcul Natural Apuseni oferă un habitat sănătos pentru numeroase specii, asigurând condițiile de hrană, liniște și adăpost pentru fauna bogată din parc.

Parcul Natural Apuseni, unul dintre cele 22 de parcuri naționale și naturale administrate de Regia Națională a Pădurilor – Romsilva, are o suprafață de 76.064 de hectare, în zona Munților Apuseni, pe teritoriul județelor Alba, Bihor și Cluj, din acestea 50.793 fiind păduri.

Îi felicităm cu această ocazie pe colegii noștri, iar pe voi, iubitorii de natură, vă așteptăm să ne împărtășiți experiențele voastre de pe traseele turistice”, au transmis reprezentanții Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva.

sursa, foto: Regia Națională a Pădurilor – Romsilva

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax