Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Parcul Sărbătorilor de Iarnă de la Alba Iulia se deschide OFICIAL în 11 decembrie

Publicat

Parcul Sărbătorilor de Iarnă, Târgul de Crăciun, se va deschide la Alba Iulia marți. Vinul  va fi pus la fiert, castanele la copt și luminile vor fi aprinse în seara de 11 decembrie. Amenajarea acestuia a început de câteva zile bune și în scurt timp albaiulienii vor avea unde să se bucure cu adevărat de Sărbătorile de Iarnă.

Chioșcuri cu bunătăți, patinoar, figurine și un brad se vor regăsi și în acest an în Parcul de Iarnă de la Alba Iulia.

Patinoarul ce va fi amplasat în Piața Cetății  a ajuns în data de 6 decembrie are nevoie de 5 zile pentru a îngheța și a putea fi dat în folosință.

Patinoarul, a fost închiriat de Primăria Alba Iulia, prin achiziție directă de la o firmă din Șard, NEW MIMILAND SRL și a costat 119.500,00 de lei.

Tariful de intrare va fi de 5 lei, cu TVA inclus, pentru o oră. Copiii până la 18 ani şi studenţii (care prezintă carnet de student vizat la zi) sunt scutiţi de plata acestui tarif, astfel că au acces gratuit la patinoar, dacă au patine proprii. Dacă nu, vor trebui să plătească închirierea.

Lângă Bradul de Crăciun, în data de 21 decembrie, cei mici își primesc darurile de la Moș, cei mari își încălzesc sufletele cu un colind și-un vin fiert, la ”Crăciunu din 21.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate