Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Parcuri de joacă noi pentru copiii din Alba Iulia, amenajate de primărie la Şcoala „Mihai Eminescu” şi în trei cartiere

Publicat

Copiii din Alba Iulia se vor se vor putea bucura de patru locuri de joacă amenajate în zonele recent reabilitate din municipiu sau în incinta unor unități de învățământ.

Reprezentanţii Primăriei Alba Iulia transmit că, până în prezent a fost montat un ansamblu de recreere pentru cei mici în preajma blocurilor ANL de pe strada Nazareth Illit, format din complex de joacă (tobogan+leagăn), balansoar, căluț, carusel cu platformă și bănci cu picioare de fontă.

La Şcoala Generală „Mihai Eminescu” din Alba Iulia au fost deja instalate trei mese de joc cu acoperiș, tobogan, căluț și balansoar.

Marți, în cartierul Tolstoi, a început amenajarea unui spațiu de joacă pentru copii, urmând ca în scurt timp, un alt loc de recreere să fie instalat și în preajma blocurilor de locuințe sociale. Costul estimativ aferent acestor lucrări este de 58.500 lei cu TVA inclus.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax