Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Părintele Calistrat nu are regrete după ce a lovit o femeie în fața bisericii: ”Bătaia e ruptă din rai!” Reacția BOR

Publicat

Calistrat Chifan, preotul care a lovit o femeie în fața bisericii, nu are regrete pentru fapta sa și consideră că a fost provocat.

În prima sa intervenție de după incident, a spus că victimele ar fi jignit mai întâi o enoriașă și el a reacționat dur când una dintre ele a început să filmeze în curtea mănăstirii cu telefonul mobil, ceea ce ar fi interzis.

Întrebat de reporterii ProTV dacă are vreun regret în legătură cu ce s-a întâmplat, preotul a spus: ”A, nu, nici un regret! Bătaia e ruptă din Rai!”

Preotul și-a păstrat atitudinea și la o emisiune a BZI.ro.

”Poate unii spun că trebuie să rabzi. Rabzi până la o limită. Dar când faci lucruri premeditate, obraznice, doreşti să spurci imaginea mănăstirii. Vii tu o măciucă isterică nemăritată să faci teatru în faţă la 500 de oameni?”, a spus Părintele Calistrat la publicația amintită.

Deși de față la incident au fost și alți preoți niciunul nu a intervenit. Cazul este anchetat de superiorii părintelui Calistrat și de poliţie, care a deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe.

Reprezentanții BOR au condamnat gestul lui Calistrat.

„Gestul său, dacă se va dovedi real, este absolut scandalos și compromițător. Total descalificant pentru oricine, cu atât mai mult pentru monah și cleric. Impartonabil!” – a comentat Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române.

Preotul Calistrat Chifan, de la Mănăstirea Vlădiceni din județul Iași este celebru în mediul online pentru sfaturile de viață pe care le împarte pe internet, unde are un canal de youtube urmărit de 200.000 de oameni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. pilu

    joi, 10.11.2022 at 20:38

    Auzi la trântorul. Păi ia deschide un centru bisericesc de bătaie, că tot staţi şi o bălăcăriţi prin zonă, toată săptămâna. Faceţi un ban cinstit, nu milogit.Succes !

  2. George

    joi, 10.11.2022 at 20:45

    Ești un GUNOI & MIZERABIL băi popă .
    Ai merita să te tundă și să te dezbrace de acele haine,pt că nu sunt pt tine,NU LE MERIȚI.
    GUNOIULE

  3. carmen pop

    vineri, 11.11.2022 at 06:56

    O fi ruptă din RAI bătaia dar tu sigur merg în IAD. Nu ești Dumnezeu să decizi ce poți face cu viața fiecăruia! Te rogi degeaba că tot un suflet negru ai! Misogin, sexist, cu serioase probleme la „mansardă”…….mai caută pe la doctori, o să fi surprins de rezultate!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax