Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Părintele ”viral” Nicolae Dima vine la Alba Iulia. Le va vorbi tinerilor despre „Calea durerii”

Publicat

Părintele Nicolae Dima le va vorbi joi tinerilor din Alba Iulia despre „Calea durerii” și rolul pe care suferința îl poate avea în creșterea duhovnicească. Este unul dintre cei mai urmăriți reprezentanți ai BOR, din România.

Clipurile sale în mediul online se viralizează rapid și acumulează zeci și chiar sute de mii de vizualizări. 

Conferința, intitulată „Calea durerii. Ce rol poate avea suferința în creșterea duhovnicească?”, va avea loc în Aula „Dumitru Stăniloae” de la Facultății de Teologie din Alba Iulia, începând cu ora 18:00, potrivit Basilica.

Întâlnirea face parte din cadrul conferințelor organizate de Asociația Studenților Creștini Ortodocși Români Alba Iulia (ASCOR Alba Iulia) în perioada Postului Mare și este organizată în parteneriat cu Arhiepiscopia Ortodoxă Română a Alba Iuliei, Facultatea de Teologie, Seminarul Teologic și Radio Reîntregirea.

Preotul Nicolae Dima, fost director Trinitas TV, a devenit cunoscut în mediul online prin publicarea de clipuri pe teme de interes pentru tinerii creștini.

Nu cu mult timp în urma, fiica lui, Ecaterina, a trecut printr-o operație grea pe creier, petrecând două luni și jumătate în comă.

Intrarea la eveniment este liberă, în limita locurilor disponibile.

Seria de conferințe duhovnicești din perioada Postului Mare a debutat în data de 28 martie, atunci când, pr. Dan Damaschin le-a vorbit studenților teologi din Alba Iulia despre darul vieții.

De asemenea, conferința va fi transmisă live pe pagina de Facebook ASCOR Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pamfil

    joi, 11.04.2024 at 12:55

    Dragi tineri, daca mai traiti in Romania pt urmatorii 35 de ani condusi de clanurile de corupti, ajungeti in Rai, dupa ce crapati betegi si bolnavi in Romania, urmand Calea Durerii (aproape) zilnice!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax