Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Parlamentarii de Alba și-au făcut birouri: Vezi unde poți să te întâlnești cu politicianul pe care l-ai votat

Publicat

Cetățenii care doresc să intre în contact direct cu cei pe care i-au trimis să le reprezinte interesele în Parlament au la dispoziție, potrivit legii, un program regulat, în care pot să își expună problemele și solicitările. După trei luni de la instalarea în funcțiile de senatori și deputați, parlamentarii de Alba și-au definit un program de relații cu oamenii, bine sau mai puțin bine organizat. În general, aceștia sunt prezenți la birouri câteva ore pe săptămână, iar în restul timpului, solicitările cetățenilor sunt preluate de angajați pentru a fi transmise parlamentarilor.

Iată unde și când îi găsiți pe parlamentarii de Alba:

Călin Potor, deputat USL pe Colegiul Alba Iulia și-a deschis biroul în 2008, după ce a intrat în Parlament. Biroul se află lângă stadion, pe Calea Moților nr. 90, în blocul nou, la etajul 1, apartamentul 23. În fiecare zi, între orele 8.00 și 16.00, cei care doresc să intre în audiență la parlamentar o vor găsi la birou pe secretara acestuia, Luciana Ștef. În zilele în care deputatul nu este în Alba Iulia, secretara îi notează pe toți cei care l-au căutat și fixează întâlniri ulterioare.

Ioan Dîrzu, deputat USL pe Colegiul Apuseni-Teiuș are două birouri de parlamentar, la Cîmpeni și la Teiuș. Acesta și-a inaugurat biroul de la Cîmpeni sâmbătă, 2 martie, iar adresa este strada Moților, nr. 1. Biroul funcționează zilnic între orele 9.00 și 14.00, iar acolo poate fi găsită Teodora Paven, care preia solicitările celor care doresc să intre în audiență la parlamentar și stabilește întâlniri ulterioare, la sfârșit de săptămână. Biroul de la Teiuș se află în incinta sediului PSD Teiuș. Aici, Nicolae Drașovean este cel care va face legătura dintre cetățeni și parlamentar, preluând și stabilind întâlniri pentru audiențe.

Teodor Atanasiu, senator USL pe Colegiul Alba Iulia – Cugir – Câmpeni – Teiuș, are trei birouri de parlamentar, la Alba Iulia, Cugir și Cîmpeni. Programul de audiențe este stabilit, în general, în funcție de solicitări. La Alba Iulia, biroul se află pe strada Zorilor, nr. 28, unde poate fi găsită zilnic șefa de cabinet a senatorului, Nicoleta Romcea, care preia solicitările și stabilește întâlniri cu doritorii. În zilele de vineri și sâmbătă, dimineața, Teodor Atansiu este prezent pentru audiențe. La Cîmpeni, biroul se află pe strada Moților, nr. 2, iar angajata senatorului, Tania Buda, prezentă zilnic la birou, este cea care stabilește întâlnirile cu cetățenii care vor să intre în audiență la parlamentar. La Cugir, senatorul împarte biroul cu deputatul Dan Simedru.

Alexandru Pereș, senator pe Colegiul Sebeş – Blaj – Aiud – Ocna Mureş, are biroul de parlamentar în Alba Iulia, pe strada Basarabiei, nr. 3. Programul de audiențe este în fiecare vineri, între orele 9.00 și 15.00 (exceptând intervalul 11.00 – 13.00 în zilele în care se organizează conferință de presă). În restul săptămânii, senatorul are două angajate care se ocupă de solicitările cetățenilor și de stabilirea unor întâlniri ulterioare, Monica Pop și Alina Breaz. În viitor, senatorul urmează să deschidă birouri și în teritoriu.

Clement Negruț, deputat PDL pe Colegiul Sebeș – Blaj, are două Birouri Parlamentare, la Sebeș și la Blaj. La Sebeş, biroul de audienţele al parlamentarului se află pe str. Augustin Bena nr. 1, iar la Blaj, biroul parlamentar este pe strada Avram Iancu, bl. 8, ap. 4, unde sunt aşteptaţi toţi cei interesaţi, să își transmită problemele și solicitările.

Dan Coriolan Simedru, deputat USL pe Colegiul Cugir – Zlatna, are două birouri, situate la sediile PNL din Cugir și Zlatna. Programul audiențelor nu a fost încă stabilit pentru birourile deputatului Simedru, însă acesta intenționează să fixeze un program bilunar, cel mai probabil în zilele de joi după-amiaza sau sâmbătă dimineața. La Cugir, cetățenii îi pot găsi pe angajații Adela Drăghiță și Cristian Arendaș, care transmit parlamentarului toate solicitările cetățenilor.

Cornel Comșa, deputat PP-DD pe Colegiul Aiud – Ocna Mureș, are două birouri de parlamentar, la Aiud și la Zlatna. În Aiud, biroul se găsește pe strada Cuza Vodă, nr. 9, într-un spațiu închiriat din 1 ianuarie, la parterul clădirii SWEN. Programul de audiențe este în fiecare vineri între orele 13.00 și 15.00. Cea care se ocupă de audiențe în restul săptămânii este expertul parlamentar Sorina Ilea. La Ocna Mureș, biroul se găsește lângă sediul BCR, pe strada 1 Mai, Bl. 19, 1A, iar programul de audiențe este în fiecare vineri între orele 15.30 și 17.30. În zilele în care deputatul nu are program de audiență, întâlnirile cu cetățenii care doresc să intre la deputat sunt notate și stabilite ulterior de către referentul Cristian Vlad.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. dinu nistor

    sâmbătă, 21.12.2013 at 18:12

    ARTICOLUL D-VS,NE SPUNE CE STIM. V-ATI INTERESAT DACA DOMNII SENATORI SAU SEFI DE CABINET AL ACESTORA,SI RASPUND SOLICITARILOR DE AUDIENTA?.SUNT PRESEDINTELE ASOCIATIEI PENSIONARILOR”SPERANTA DE ALBA”SI AM DEPUS IN SCRIS CERERE PENTRU AUDIENTA SI NU AM PRIMIT NICI UN RASPUNS.MAI MULT: DOAMNA DE LA PNL ALBA PAREA CAM INDISPUSA DE A MA INREGISTRA.POATE IN ANUL ELECTORAL,CARE VINE SA MA ANUNTE CA M-I SA APROBAT AUDIENTA. DINU NISTOR.0744541544

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax