Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Parteneriat între Municipiul Alba Iulia și Asociația Tradiții de Alba. Primăria va aloca 22.000 de lei pentru activități culturale

Publicat

ansamblul 60+ centru de zi consiliu judetean colinda Primăria Alba Iulia va semna un acord de parteneriat cu Asociația Tradiții de Alba prin care se obligă să furnizeze din bugetul local suma de 22.000 de lei, costurile activităților culturale propuse de comun acord pentru anul 2015.

Asociația Tradiții de Alba a luat naștere la inițiativa unui grup de vârstnici activi în comunitate care au dorit să promoveze atât importanța adoptării unui stil de viață activ în rândul persoanelor vârstnice, cât și importanța implicării în activitățile comunității locale, se precizează în documentaţia ce intră la aprobat în şedinţa CL din 22 septembrie.

Printre obiectivele și realizările asociației în perioada 2011-2015 se află: depistarea creatorilor de valori spirituale și materiale din municipiul Alba Iulia și împrejurimi, inițierea și derularea de programe pentru participarea activă a tinerilor la viața culturală a orașului, susținerea Ansamblului 60 PLUS, dar și altele.

„În acest context actual, Primăria Municipiului Alba Iulia intenționează să sprijine dezvoltarea acestor activități culturale la nivelul orașului” este specificat în raportul de specialitate al proiectului de hotărâre.

Acordul, care va fi supus la vot, se întinde până în anul 2026 de la data semnării, se precizează în proiect.

Printre obiectivele şi realizările Asociaţiei „Tradiţii de Alba” se află: depistarea creatorilor de valori spirituale şi materiale din Alba Iulia şi împrejurimi, iniţierea şi derularea de programe pentru participarea activă a tinerilor la viaţa cultural-spirituală locală, susţinerea Ansamblului 60 Plus şi tratarea chimică a pieselor din expoziţiile existente la Miceşti şi Bărăbanţ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax