Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Parteneriat între Poșta Română și platforma eBay. Firmele românești ar putea exporta mai ușor

Publicat

Platforma eBay va face un parteneriat cu Poșta Română și cu Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării, care va ajuta IMM-urile românești să exporte mai ușor.

„eBay este una dintre cele mai importante platforme de comerț online la nivel mondial și este folosită cu succes de milioane de oameni din întreaga lume.

Compania a anunțat un parteneriat surpriză cu Poșta Română pentru a lansa un program național dedicat IMM-urilor românești.

Detaliile despre acest program urmează să fie anunțate săptămâna viitoare.

Cert este că vom reuși astfel să oferim antreprenorilor români acces la o piață globală și facilitarea vânzării de produse și servicii pe platforma eBay”, a transmis Sebastian Burduja, ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, într-un mesaj pe pagina sa de Facebook.

Acesta spune că Poșta Română va juca un rol important în acest parteneriat, ajutând IMM-urile să livreze produsele în timp util.

Ministrul transmite că, prin intermediul acestui program, companiile românești vor putea să își extindă afacerile, să își crească veniturile și să își dezvolte o prezență online mai puternică.

„Parteneriatul dintre eBay și Poșta Română va avea un impact pozitiv asupra economiei românești, contribuind la creșterea exporturilor de produse românești”, mai transmite Burduja, citat de Economedia.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax