Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Parteneriat semnat de Biblioteca Județeană Alba cu Academia Română Filiala Timișoara, de Ziua Culturii

Publicat

Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba, Academia Română – Filiala Timișoara şi Institutul de Studii Banatice ,,Titu Maiorescu” din Timișoara au semnat miercuri un parteneriat instituțional prin care se urmărește colaborarea în vederea implementării de programe, proiecte și acțiuni culturale comune.

Parteneriatul va optimiza resursele logistice și organizatorice prin care să se inițieze la nivelul spațiului public, noi proiecte educaționale, științifice și culturale, îndeosebi cele care vor valorifica reperele proprii ale fiecărei instituții.

,,Cele trei instituții partenere își vor pune reciproc la dispoziţie resursele specifice pentru edificarea unei platforme comune de întâlniri, dezbateri, evenimente, colaborări, precum și pentru dezvoltarea fondurilor documentare proprii prin schimburi interinstituționale de publicații care vor sta la dispoziția atât a cercetătorilor cât și a publicului larg”, a declarat Silvan Stâncel, manager al Bibliotecii Județene ,,Lucian Blaga” Alba.

Primul pas concret a constat în participarea unei delegații a Bibliotecii Județene ,,Lucian Blaga” Alba, formată din Silvan Stâncel – manager și bibliotecarele Felicia Colda și Claudia Bolca, la festivitățile ocazionate de sărbătorirea Zilei Culturii Naționale, care a avut loc în Aula Filialei Timișoara a Academiei Române. Cu acest prilej, în preambulul manifestărilor culturale, a fost semnat în cadru festiv de către cele trei părți și protocolul de colaborare care va avea efecte până în anul 2020.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax