Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Participarea României la EURO 2016, răsplătită cu 8,5 milioane de euro. Pe ce au fost cheltuiți banii

Publicat

nationala fotbal romania Naționala de fotbal a primit 8 milioane de euro din partea UEFA, drept primă de calificare la EURO 2016. La aceasta se adaugă jumătate de milion de euro pentru punctul obţinut în egalul cu Elveţia.

Federația Română de Fotbal a încasat 8 milioane de euro după calificarea la EURO 2016, însă a cheltuit deja toți banii. 5 milioane de euro din cele 8 s-au dus doar pe premieri. Astfel, jucătorii au încasat în jur de 4,3 milioane de euro, în timp ce oficialii FRF 650 de mii. Din acești bani, președintele Răzvan Burleanu și-a oferit o primă în valoare de 90 de mii de euro, deși inițial a negat cu tărie acest lucru.

Alte 2,3 milioane de euro au fost cheltuite pe cantonamentele naționalei României din acest an, efectuate în Antalya, Italia și Franța.

În aceste condiții, FRF mai rămane doar cu 750 de mii de euro din banii încasați de la UEFA. La această sumă se mai adaugă încă 500 de mii de euro pentru egalul cu Elveția.

Echipa care va câştiga Campionatul European va primi de până la 27 de milioane de euro.

sursa: digi24.ro, ziare.com

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax