Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Partidă amoroasă la o pensiune din Alba Iulia, urmată de dosar penal. Bărbat din Călan, cercetat de poliţişti, după ce i-a furat banii unei femei din comuna Ciugud

Publicat

furt geantaUn bărbat din orașul Călan, județul Hunedoara, este cercetat de polițiștii din Alba pentru furt calificat. Potrivit oamenilor legii, bărbatul a sustras, de la o femeie din Ciugud cu care se afla cazat la o pensiune din Alba Iulia, mai multe bunuri și banii pe care îi avea aceasta asupra sa.

Potrivit IPJ Alba, la data de 9 februarie, poliţiştii Biroului de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au identificat autorul unui furt comis în aceeaşi dată de la o femeie în vârsta de 35 de ani, din comuna Ciugud, judeţul Alba.

În urma cercetărilor efectuate de către poliţişti, a fost identificat T.C.I. de 35 de ani din oraşul Călan, județul Hunedoara, care, în jurul orelor 00.30, în timp ce era împreună cu victima, cazaţi fiind la o pensiune din municipiul Alba Iulia, a profitat de faptul că aceasta dormea şi i-a sustras mai multe bunuri si banii pe care îi avea.

Bunurile și suma de bani găsite asupra lui T.C.I. au fost restituite persoanei vătămate, rămânând de recuperat un prejudiciu de 76 de lei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax