Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Partida CS Universitatea II Alba Iulia – CSM Râmnicu Vâlcea a fost reprogramată. Se va juca vineri, de la ora 14.00

Publicat

Formația secundă a prim-divizionarei CS Universitatea Alba Iulia, CSU II, va juca vineri partida amânată din prima etapă din retur cu CSM Râmnicu Vâlcea. Disputa dintre cele două formații începe de la ora 14.00, în sala de sport a Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Fetele pregătite de Nicușor Marcu au o singură variantă în partida de vineri, victoria, iar antrenorul echipei secunde nici nu concepe să nu câștige partida de pe propriul teren. ”Este o partidă foarte importantă, trebuie să continuăm pe aceeași linie și să obținem victoria în fața propriilor suporteri. Nu ne-a afectat amânarea, noi aveam tot lotul valid, nu aveam probleme de lot”, a declarat Nicușor Marcu, antrenor principal CS Universitatea II Alba Iulia.

Din lotul divizionarei secunde fac parte baschetbalistele care evoluează mai puțin la CS Universitatea Alba Iulia, dar și tinere talente de la Liceul cu Profil Sportiv din Alba Iulia. În această iarnă, de pe lista echipei a doua a dispărut Cristina Grama (împrumutată la SCM Brașov) și a apărut numele Biancăi Voica, de la prima echipă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax