Connect with us
Publicitate

POLITICA

Partida Romilor Alba îl susţine pe directorul OIR POSDRU Centru, Dorin Nistor, la Primăria Sebeş. Vezi nemulţumirile politice ale romilor

Publicat

Dorin Nistor, posibilul candidat al PDL Alba la funcţia de primar al municipiului Sebeş este pe gustul liderilor Partidei Romilor din judeţul Alba şi al Consiliului Director. Ca urmare a materialului publicat de Alba24, în cursul zilei de marţi, în care anunţam că directorul OIR POSDRU Centru, Dorin Nistor, ar avea suţinerea  unor membri din conducerea PDL Alba la următoarele alegeri, conducerea Partidei romilor a făcut public un comunicat în care critică activitatea lui Mugurel Sârbu în mandatul de primar al municipiului Sebeş. Liderii romilor îşi arată susţinerea faţă de Dorin Nistor la următoarele alegeri şi îl consideră o surpriză.

„Cred că această surpriză va lua amploare în Mun. Sebeş şi dacă va fi susţinut în propaganda electorală de către domnul viceprimar şi de romii din Sebeş împreună cu românii Mun. Sebes, sigur că acest primar va crea  o amploare în Mun. Sebeş. Lupta pentru Primăria Municipiului Sebeş este între candidatul PSD-ului Dăncilă şi Dorin Nistor sau Sârbu Mugurel, pe cine va propune domnul preşedinte al PDL, Mircea Hava”, sunt declaraţiile liderilor romilor din Alba.

Vă prezentăm integral comunicatul trimis pentru Alba24 de liderii Partideri Romilor Alba şi Consiliul Director:

„Stimaţi cetăţeni  ai Mun. Sebes, liderii Partidei Romilor din jud. Alba împreună cu Consiliul Director, am analizat împreună cu organizatia judeţeană soarta mai multor cetăţeni de etnie romă din municipiu şi diferite comune şi am mai analizat ce au făcut primarii din Partidul Democrat Liberal, unde romii noştri i-au susţinut la alegerile din 2008. Am mai analizat şi Primăria Mun. Sebeş, observând că primarul Mugurel Sârbu nu a făcut nimic în cele două mandate pentru cei aproape 6000 de locuitori romi din Sebeş.
Este adevărat că toţi romii din jud Alba, fie că locuiesc la intrare sau la ieşire din comune sau oraşe, s-au născut mai necăjiţi, săracii, dar se vede că primarul Mugurel Sârbu îi necăjeşte şi mai tare. În loc să le tragă impozite din ajutorul social care este aşa cum este, îi obligă să-şi plătească fiecare impozitul şi după aceea vor primi ajutorul social.
Atât românii, cât şi ţiganii din Mun. Sebeş nu îl mai vor pe ţiganul Stoica Petru pe locurile eligibile a Partidului Democrat Liberal la alegerile din 2012, pentru că se laudă că locul lui eligibil este asigurat şi în 2012 pe locul 4 şi mai afirmă că locul eligibil actual a fost plătit cu foarte mulţi bani. Dacă primarul Mugurel Sârbu şi cu viceprimarul Adi Bogdan îl vor mai introduce pe listele eligibile înseamnă că este adevărat cele spuse de <frumosul> Stoica Petru.
Senatorul Dobra Nicolae îl susţine pe ţiganul Stoica pentru că îşi cunosc afacerile. Nu cred că cetăţenii, indiferent de naţionalitate, din Mun. Sebeş îl vor mai susţine pe senatorul Dobra Nicolae pentru că în 4 ani de zile nu a făcut nimic pentru tot judeţul Alba. Noi, liderii romilor din judeţul Alba o să avem o întâlnire cu domnul preşedinte al Partidului Democrat Liberal, Mircea Hava şi ce ne va spune dânsul în legătură cu alegerile locale noi vom executa, dar cu rugămintea să nu mai apară pe locurile eligibile <frumosul> Stoica Petru, pt. că suntem de toată ruşinea în Mun. Sebeş.
Domnul primar Mugurel Sârbu s-a împrietenit cu romul Stoica Petru şi datorită acestui fapt fac un anunţ pentru toţi locuitorii Mun. Sebeş, indiferent de naţionalitate că <frumosul> consilier Stoica Petru nu este consilier votat din partea romilor, ci a fost pus pe locurile eligibile, de aceea ţiganii din Sebeş nu mai votează Partidul Democrat pentru că nu îl mai suportă pe Stoica Petru pentru că Stoica Petru s-a lăudat şi se laudă în continuare că funcţia de consilier pe locurile eligibile la cele două mandate l-a costat pentru fiecare mandat <foarte mulţi euroi>.
Primăria Mun. Sebes nu a arătat niciodată aşa cum arată în prezent. Holurile cu covoare foarte murdare, exteriorul nici nu îl mai pomenim. Oare unde este bunul simţ al curăţeniei? Primăria arăta mai frumos când era fostul primar Toma şi ceilalţi, până la Mugurel.
Pe parcurs, romul Stoica Petru se ocupa prin Sebeş unde este repartizat de primar cu pavatul cu dale, executând lucrări de proastă calitate, dar când soseau banii la primărie sau unde veneau, numai Mugurel Sârbu şi Stoica Petru cunoşteau problemele acestea.
Referitor la alba24.ro din 21.02.2012, titlul acestui comunicat apărut pe internet: Când doi se ceartă, al treilea câștigă. Cei de la PDL pregătesc un candidat surpriză la Primăria Sebeş, pe domnul Dorin Nistor (n.r. – titlul materialului apărut pe alba24.ro este <Când doi se ceartă, al treilea poate câştiga. PDL Alba pregăteşte un candidat surpriză la Primăria Sebeş>). Cred că această surpriză va lua amploare în Mun. Sebeş şi dacă va fi susţinut în propaganda electorală de către domnul viceprimar şi de romii din Sebeş, împreună cu românii Mun. Sebeş, sigur că acest primar va crea  o amploare în Mun. Sebes. Lupta pentru Primăria Municipiului Sebes este între candidatul PSD-ului Dăncilă şi Dorin Nistor sau Sârbu Mugurel, pe cine va propune domnul preşedinte al PDL, Mircea Hava. PDL-ul pt. a câştiga un senator are nevoie să propună pe altcineva în locul domnului Dobra Nicolae. Este adevărat că Partida Romilor Pro-Europa suc. jud. Alba este cel mai puternic partid pentru romi din judeţ şi de la noi trebuia să fim propuşi pe locurile eligibile la PDL, nu Stoica Petru care a fost propus de Mugurel Sârbu”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. sebes4ever

    joi, 23.02.2012 at 12:45

    Daca si voturile minoritarilor le-a pierdut Sarbu, atunci chiar ca e pierdut cu totul. Norocul sebesenilor…

  2. popa

    joi, 23.02.2012 at 14:25

    noroc chior !!!…veti fii”sclavii” lui niki,elis,oprean,…care se vor infrupta din impozitele platite de voi muritori de rand….nistor asta a fugit de la garda ,acum fuge de la posdru,…”cautat de dna „…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax