Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Partidul lui Băsescu a obținut la Alba doi consilieri județeni, 52 de consilieri locali și un primar în comuna cu cea mai mică populație din România

Publicat


IMG_0357 După alegerile de duminică, PMP Alba a obținut 52 de mandate în consiliile locale din 35 de unități administrative, un primar la Cerul Băcăinți, și doi consilieri Județeni. Președintele partidului, Clement Negruț spune că rezultatul nu a fost cel pe care l-au dorit de la început dar crede  că „Partidul Mișcarea Populară a fost defavorizat” din cauză cu nu a avut reprezentanți în secțiile de votare. 

Primul partid care vorbește despre alegerile locale și despre rezultatele obținute la nivelul județului Alba este PMP. Președintele Clement Negruț spune că rezultatul nu este unul foarte bun dar este convins să partidul pe care îl reprezintă a fost „văduvit” de câteva voturi motiv pentru care au doar doi consilieri județeni.

„PMP a fost văduvit de mute voturi din cauza faptului că nu am avut reprezentanți în secțiile de vot. La nivelul județului Alba sunt foarte multe voturi nule. Noi am cerut renumărarea voturilor nule în câteva localități. O să vă dau doar un exemplu care dacă nu este de râs este de plâns pentru ceea ce înseamnă democrația și corectitudinea alegerilor din România. În comuna Poiana Vadului unde am avut candidat de primar, listă completă de Consiliu Local, am avut voturi pe primar, câteva zeci de voturi, câteva zeci de voturi pentru CL și niciun vot pentru Consiliul Județean. În discuțiile avute cu candidatul nostru mi-a spus că el și soția sa a votat. Unde ne sunt voturile. Ni s-a respins renumărarea voturilor” spune Clement Negruț.
Acesta a mai adăugat că din cauza numărului mare de voturi anulate, PMP a pierdut un consilier județean pe nedrept.

În ceea ce privește rezultatul de la nivel local unde Clement Negruț a obținut 3,49%, acesta spune că nu este mulțumit de scorul obținut dar în acestă campanie s-a axat mai mult pe campania de la nivel județean pentru că în Alba Iulia lupta era deja pierdută.

PMP a reușit să obțină în Alba un singura mandat de primar, în comuna Cerul Băcăinți, cunoscut în județ ca localitatea în care se ajunge cu brudina.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax