Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Partidul lui Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu, construit la Alba cu foști membri PSD. Rectorul Daniel Breaz ar fi liderul

Publicat

Noul partid a lui Liviu Dragnea, Alianța Pentru Patrie, se conturează la nivelul județului Alba, în jurul rectorului Universității ”1 Decembrie 1918”, Daniel Breaz, a declarat pentru alba24.ro, Codrin Ștefănescu, coordonatorul partidului la nivel național. 

Codrin Ștefănescu a precizat că, încă de când au fost lansate adeziunile în mediul on-line, la nivelul județului Alba, peste 2100 de persoane s-au arătat interesate de noua formațiune politică. 

Daniel Breaz și-a dat demisia din PSD în luna august a anului 2020.

Alături de Daniel Breaz, s-a alăturat și decanul Facultății de Istorie și Filologie, Gabriel Bărbuleț, care a plecat și el de la PSD Alba.

De asemenea, a plecat din PSD Alba și s-a alăturat noului partid, fostul primar din Câmpeni, Ioan Călin Andreș. Bărbuleț și Andreș sunt coordonatorii la nivel județean ai campaniei de recrutare.

Alături de ei s-a alăturat și o femeie de afaceri din Alba Iulia, Elena Curta.

”Toată lumea îl cere”

Momentan, filiala din Alba nu are o structură, nici conducere, însă din ce se pare, Daniel Breaz este favorit în a deveni președintele partidului.

”Este decizia lui fiind un partid nou și popular, cu oameni care doresc să se implice în conducere, se vor alege între ei. Nu există o planificare, nu există impunere”.

”Toată lumea de acolo în cere, oameni care îl cunosc, oameni din toate zonele, inclusiv din zona academică, care îl apreciză, care l-au apreciat ca și Ministru al Culturii, ca om de organizare”, a declarat pentru alba24.ro, Codrin Ștefănescu, coordonatorul noului partid la nivel național, despre Daniel Breaz.

Gabriel Bărbuleț a declarat pentru alba24.ro, că momentan se lucrează intens la structura partidului, urmând ca în următoarele două săptămâni să fie definitivate primele organizații.

Posibile organizații în județ

Despre organizații, Codrin Ștefănescu a declarat că la nivelul județului Alba s-au arătat interesați oameni din Abrud, Cugir, Sebeș, Câmpeni sau Alba Iulia.

La nivel național, Ștefănescu a declarat că au tras oameni din AUR, PRO România sau ALDE.

Daniel Breaz, contactat de reporterii alba24.ro, nu a oferit un punct de vedere până la publicarea acestui material.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Altul

    vineri, 08.10.2021 at 13:54

    Distinși dragnezi! Să vă ajute Lenin, Marx, Mao, Carlos Șacalul, să vă iasă șandramaua ! Dacă nu o s-o ia la vale odată cu prima flatulență a unui haurist mai forțos, atunci sigur prindeți ceva locuri pe la poarta de acces de la garajul parlamentului.Țineți locuri calde pe acolo, eventual cu scaune moi de rectori, noblesse oblige, că precis mai agățați ceva telectuali de marcă ai nației. Trăiască și înflorească ce vă doriți doar voi de voi că restul ce mai contează. Marele Mustăcios Jumulit de Rahova să vă lumineze tunelul!!!!

  2. Johnson&Johnson

    vineri, 08.10.2021 at 14:08

    Nu cred ca toata lumea ii cere pe li(m)bidinosul de Codrin si hotul de Dragnea !Cand au fost dati deoparte hop, sa facem un PSD nou ,exact ca pinochio Ponta( mai stie cineva ceva de el?) !
    Fratilor ,tara asta are nevoie de oameni politici verticali si profesionisti nu de oameni politici fara coloana !Ce au facut in 30 de ani PSD-istii fara coloana…dezastru. Si nu numai ei dar in special ei!
    Chiar nu mai exista alti oameni credibli in afara de baronul hotz de Teleorman?
    Rezultatul actual in vedem acum in aceste vremi tulburi si grele…tara nu e pregatita de nimic , educatie zero( si cea medicala) si capusata de aceste vipere care nu se mai satura!
    Se vor satura doar cand vor reusi sa stinga si ultima lumina de speranta ! Sper sa nu se intample!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax