Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Partidul lui Tăriceanu are organizație în Alba. Din conducere fac parte omul de afaceri Ion Lazăr și Radu Todoran, fost vice PSD Alba Iulia

Publicat

Omul de afaceri Ion Lazăr (51 de ani) din Alba Iulia- fost membru PNL Alba, este, de la începutul acestei săptămâni, preşedinte interimar al organizaţiei judeţene Alba a Partidului Liberal Reformator. Reţeaua formaţiunii politice iniţiate de Călin Popescu-Tăriceanu se va extinde şi în judeţ şi reprezentantul PLR local spune că vrea să atragă în special tineri care nu au mai făcut politică până acum. Organizația noului partid nu a rupt oameni numai din conducerea PNL, ci și din PSD Alba, de unde a luat unul dintre vicepreședinții organizației PSD Alba Iulia.

Ion Lazăr a declarat pentru Alba24.ro că în conducerea organizaţiei judeţene au mai fost cooptaţi Ioan Uţiu – vicepreşedinte, care anterior a activat în Partidul Naţional al Mediului, medicul radiolog Călin Crişan din Alba Iulia, Radu Comănici din Alba Iulia (după spusele lui Lazăr, acesta nu a mai fost implicat în politică), dar şi Radu Todoran. Acesta din urmă vine de la PSD, unde din anul 2011 a deținut funcția de vicepreședinte la organizația municipiului Alba Iulia.

„Am rămas în gruparea liberală. PNL a plecat din grupul ALDE, eu am ramas liberal şi îl urmez şi susţin pe Călin Popescu-Tăriceanu la preşedinţia României”, a declarat Ion Lazăr.

Întrebat ce fel de oameni doreşte să atragă în organizaţia politică, Ion Lazăr – care şi-a deschis afacerea încă din 1991 – a spus că, personal, ar dori să se orieteze spre liberali şi tineri care nu au mai făcut politică până acum. „Promit că în biroul judeţean şi cel municipal vor fi tineri care nu au mai făcut politică. Oameni din toate mediile, de afaceri, din învăţământ şi chiar şi fără studii superioare”, precizează Lazăr.

Sediul partidului va fi la la vechea redacţie a ziarului „Informaţia de Alba”.

Ion Lazăr a menţionat că în biroul politic local vor fi minimum 17 reprezentanţi plus 6-7 membri supleanţi.

Florin Roman, unul dintre reprezentanţii PNL Alba, a declarat că se aștepta la plecarea din partid a lui Ion Lazăr. ”El a fost întotdeauna un fan al lui Tăriceanu. Îi doresc succes”, a spus Roman.

Referitor la decizia lui Radu Todoran de a părăsi partidul în care avea funcţii de conducere, preşedintele PSD Alba Iulia, Ovidiu Jidveian, a declarat pentru Alba24.ro că regretă “pierderea unui om de valoare din partid”, însă consideră că “este dreptul său să aleagă un partid mai apropiat, ca doctrină, de pregătirea şi domeniul în care activează, având în vedere că este un om de afaceri”. Jidveian a precizat că a avut o colaborare foarte bună cu Todoran, cât timp a fost la PSD.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Mihai

    miercuri, 30.07.2014 at 09:38

    Daca e Utiu pe lista , e clar ca vor pierde voturi ……traseistu’ ii va trage in jos

  2. Pilu

    miercuri, 30.07.2014 at 15:00

    Ce fel de oameni au aderat sau aderă la un astfel de partid fondat de o persoană cu o moralitate care tinde vertiginos spre zero, un sperjur notoriu, divorţat de patru ori, cine votează un astfel de om ca preşedinte ? Şi nu este singurul specimen de acest fel, mai sunt şi la alte partide. Ce nesimţire . Unde mai este moralitatea oameni buni, mai există aşa ceva ? Eu cred că este nevoie urgentă de un cod etic care să reglementeze orice accedere la o funcţie publică, să fie eliminaţi din start astfel de oportunişti.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax