Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Partidul Mişcarea Populară îşi deschide sediu în Sebeş. Preşedintele organizaţiei din oraş va fi Ioan Bucur

Publicat

Partidul Mişcarea Populară (PMP) Alba inaugurează vineri sediul organizaţiei din Sebeş. Aceasta va fi condusă de omul de afaceri Ioan Bucur. Evenimentul de deschidere oficială a sediului are loc vineri, de la ora 14.00.

Sediul Biroului Municipal Sebeş al PMP este amplasat lângă autogara din oraş. Potrivit secretarului general al PMP Alba, Eugen Giurgiu, la eveniment vor participa membri din biroul judeţean al partidului, dar şi oameni de afaceri.

În prezent, PMP Alba are 223 de membri cu adeziuni, iar organizaţie din Sebeş are 60 de membri. Anunţul a fost făcut joi, în cadrul undei conferinţe de presă PMP, la care, pe lângă secretarul general, a mai participat şi preşedintele interimar al organizaţiei din Alba, deputatul Clement Negruţ. Acesta a precizat că, până la alegerile europarlamentare, pentru care va intra şi el în cursă, doresc să constituie câte un birou, cu sediu, în tot judeţul Alba.

„Ştiu foarte bine ce înseamnă să construieşti un partid. Pe hârtie vreau să avem structuri de organizare în tot judeţul la nivelul celor 78 de unităţi administrativ-teritoriale, voi fi mulţumit şi categoric vom intra în lupta pentru europarlamentare, organizaţi, ne vom putea bate în campania electorală”, a declarat Clement Negruţ.

Deputatul a precizat că momentan nu au un candidat stabilit întrucât PMP este în discuţii cu Forţa Civică pentru a face o fuziune între cele două formaţiuni politice, iar ulterior membrii celor două partide îşi vor putea manifesta interesul de a candida pentru un fotoliu la Bruxelles. „Anticipez că luna ianuarie ne va găsi într-o echipă unită, PMP şi Forţa Civică”, a precizat Clement Negruţ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax