Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Partidul Mișcarea Populară și-a prezentat candidații la alegerile locale în Alba, pentru funcţiile de primar la Șona și Ponor

Publicat

IMG_1367 Doi noi candidați pentru alegerile locale au fost prezentați vineri de organizaţia Alba a Partidului Mișcarea Populară. Este vorba despre Cornel Folea pentru Primăria Șona și Lucian Blaga pentru Ponor.

Partidul Mișcarea Populară continuă să își prezinte candidații care vor intra în lupta pentru primăriile județului Alba. Potrivit liderului MP, Clement Negruț, în acest moment mai sunt doar șapte localități în care trebuie să își stabilească oamenii care vor candida.

În conferința de vineri au fost prezentaţi candidaţii pentru primăriile comunelor Șona și Ponor. Cei doi nu au fost implicaţi în politică până acum.

Cornel Folea are 41 de ani și este absolvent al Facultății de Finanțe Bănci de la Spiru Haret. Acesta spune că este de foarte puțin timp în MP și că va încerca să facă o campanie curată, prin care să nu „lovească” în adversari.

„Nu am făcut parte din niciun partid politic și candidez ca primar cu un singur scop: pentru oameni. Numai pentru oameni și pentru binele lor pentru că am observat că la noi în comună nu s-a realizat nimic după Revoluție. Sper să am succes sau cel puțin încerc să atrag oameni de calitate cu care să îmi fac o echipă competitivă. În campanie nu vor aminti de nume, ci numai despre lucrurile care s-au făcut sau nu s-au făcut”, a spus Cornel Folea.

Al doilea candidat prezentat vineri a fost un tânăr de 26 de ani care intră în lupta pentru funcţia de primar la Ponor. Lucian Blaga este absolvent al UTCN Inginerie economică și management și spune că este întreprinzător în domeniul instalațiilor sanitare și gaz.

„Nu am mai făcut politică, visez de mic, de când eram cu animalele pe dealurile comunei Ponor, să candidez și doresc să fac ceva pentru comunitate, pentru bunăstarea oamenilor care au mai rămas și vreau să atragem și tinerii să vină în agricultură, pentru că în special acolo agricultura este domeniul de activitate principal”, spune Lucian Blaga.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax