Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Partidul Socialiștilor Europeni ”a înghețat” relațiile cu PSD. Apartenența la PES, discutată după alegerile europene

Publicat

psd

Președintele Partidului Socialiștilor Europeni (PES), Serghei Stanișev, a transmis miercuri că ”liderii PES consideră înghețate relațiile cu PSD” până când guvernul României își clarifică angajamentul față de statul de drept și urmează recomandările Comisiei Europene.

Stanișev, citat de G4Media.ro, arată în comunicatul amintit că apartenența PSD la familia socialiștilor europeni va fi discutată în iunie, la viitoarea întâlnire a conducerii PSD.

Până în iunie, PES nu va mai organiza nici un eveniment împreună cu PSD, a mai anunțat Stanișev în comunicatul oficial postat pe site-ul PES.

Măsurile luate de PES la adresa PSD vin la scurt timp după ce PPE a suspendat FIDESZ, partidul premierului mahiar Viktor Orban, iar ALDE european a anunțat că va discuta o cerere de excludere a partidului condus de Călin Popescu Tăriceanu.

Sursă: G4Media.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax