Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Partidului lui Dacian Cioloș, „Mişcarea România Împreună” va participa la toate alegerile

Publicat

Partidul  lui Dacian Cioloș, „Mişcarea România Împreună” va participa la toate alegerile, începând cu cele europarlamentare, a declarat vineri fostul premier, adăugând că formațiunea sa va colabora cu cei toți cei care îi împărtășesc valorile.

El a precizat că partidul pe care îl reprezintă va participa la toate formele de alegeri.

„Cred că înainte de prezidenţiale o să fie alegerile europarlamentare. Vom participa la toate alegerile, dar deocamdată am depus documentaţia pentru înregistrarea partidului, avem foarte mult de lucru în continuare în platformă, pentru că consistenţa programului politic pe care îl vom propune vine din activitatea unor oameni care trăiesc pe teren, care cunosc realităţile de pe teren şi care au venit sa se implice în Platforma Romania 100. Şi de acolo o să extragem foarte multe idei care vor fi parte a proiectului politic pe care îl vom prezenta la lansarea partidului. Nu vindem pielea ursului din pădure”, a arătat fostul premier.

Dacian Cioloş a susţinut că nu a discutat cu preşedintele Klaus Iohannis despre acest proiect politic.

„Au fost discuţii generale de mai multă vreme, nu am discutat în mod specific de acest proiect. Au fost discuţii generale de mai multe vreme, nu am discutat în mod specific de acest proiect şi de acest pas. Acest pas vine din dorinţa susţinătorilor Platformei „Romania 100″, care au dorit şi acest vehicul politic”, a răspuns Cioloş, întrebat dacă a discutat cu şeful statului despre noul partid.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax