Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Pasajul din Partoş se închide, pentru reabilitare, peste două săptămâni. Vezi variante pentru rute ocolitoare

Publicat

Pasajul peste calea ferată de la ieşire din Alba Iulia spre Sebeş, în cartierul Partoş, va fi închis pentru lucrări de reabilitare în jurul datei de 11 iulie. Administraţia locală locală a iniţiat demersuri pentru organizarea rutelor ocolitoare şi asigurarea fluidizării traficului în zonă.

Principala arteră de acces în Alba Iulia dinspre Sebeş va intra în reparaţii, peste aproximativ două săptămâni. Directorul Serviciului de Investiţii din cadrul Primăriei municipiului Alba Iulia, Silvia Moldovan, a precizat în conferinţă de presă că au fost transmise documentele necesare pentru închiderea temporară a pasajului rutier de cale ferată din Partoş, Companiei Naţionale a Drumurilor şi Poliţiei şi că este prioritară finalizarea lucrărilor pe mai multe străzi ce vor asigura rutele ocolitoare.

Este vorba despre străzile Bucureşti, Andrei Mureşanu şi Mărăşeşti, ce vor prelua majoritatea traficului rutier pentru acces pe şoseaua de centură a municipiului. De asemenea, la intersecţia cu drumul de acces spre Drâmbar, în zona centurii ocolitoare, va fi instalat un sens giratoriu şi unele artere vor avea sens unic.

Lucrările sunt programate să fie finalizate în luna februarie 2012, însă autorităţile încearcă urgentarea acestora. Investiţia face parte din cele 7 proiecte a căror finanţare a fost câştigată de Primăria municipiului Alba Iulia în cadrul Axei 1 a Programului Operaţional Regional, privitoare la Planurile Integrate de Dezvoltare Urbană.

Valoarea totală a proiectului este de 17.733.806,50 lei, din care contribuţia UE de 10.674.798,49 lei, contribuţia Guvernului României – 2.344.808,62 lei, iar aportul beneficiarului – 4.704.149,39 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. RCA ALBA IULIA

    vineri, 01.07.2011 at 07:30

    alte zile, saptamani, luni de chin….bine ca nu mai avem de a face cu pontoanele :)))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax