Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Paște 2022. Cum să trimiți cele mai originale mesaje de Paști. Idei pentru fiecare platformă socială: Facebook, Tiktok, Instagram

Publicat

Accesul la informațiile de pe internet și la platformele sociale a făcut ca, de Sărbători, și mai ales de Paște, să avem multe posibilități de a alege cele mai interesante și frumoase mesaje pe care să le putem trimite celor dragi, prietenilor, colaboratorilor și șefilor.

Sursele de inspirație sunt nenumărate, dar trebuie să știm unde să căutăm pentru ca mesajul nostru să fie citit și apreciat de destinatar.

Ți-am pregătit o listă cu sugestii pentru ca să ai, din timp, resursele potrivite pentru ca mesajul tău de Paște să fie original, deschis imediat și apreciat!

În plus, clasicele mesaje de Paște pot fi îmbunătățite și actualizate în funcție de modalitatea de trimitere și de platforma socială pe care o folosești.

Vezi: URĂRI DE PAŞTE 2022 Mesaje și FELICITĂRI de Învierea Domnului. Transmite un gând bun celor dragi de Sărbători

Mesaje SMS de Paște

Chiar și în formula cea mai la îndemână a mesajului sms poți fi original folosind citate de paște precum:

„Paștele ne vorbește despre frumusețe, despre rara frumusețe a unei noi vieți.” S. D. Gordon

„Povestea Paștelui este povestea minunatei ferestre prin care Domnul ne dăruiește o surpriză divină.” Carl Knudsen

„Să lăsăm Învierea să ne ridice deasupra singurătații, slăbiciunii și disperării și sa ne înalțe către putere, frumusețe si fericire.” Floyd W. Tomkins

„Învierea dăruiește un înțeles și o directie vieții mele, și oportunitatea de a o lua de la capăt indiferent de circumstanțe.” Robert Flatt

„Istoria noastră veche începe cu Crucea; noua noastră istorie debutează cu Învierea.” Watchman Nee

„Marele dar al Paștelui este speranța, speranța creștină care ne face sa credem în Dumnezeu, în triumful său final, în bunătatea și dragostea lui ce nu pot fi atinse de nimic.” Basil C. Hume

„Domnul nostru a înscris promisiunea învierii nu numai în cărți, ci și în fiecare frunză a primăverii.” Martin Luther

Este recomandat să trimitem mesajele de tip sms persoanelor cu care avem o relație de colaborare mai formală, profesorilor, învățătorilor, superiorilor/șefilor, iar mesajele folosind platformele sociale să le păstrăm pentru prietenii apropiați, rude, colegi de birou, amici, membrii familiei.

O selecție a mesajelor inspirate direct din Biblie se află pe interferente.ro, și ele pot fi trimise acelora care sunt persoane foarte religioase, au ținut postul și cunosc semnificația fiecărei sărbători importante.

  • Am fost răstignit împreună cu Hristos, şi trăiesc… dar nu mai trăiesc eu, ci Hristos trăieşte în mine. Şi viaţa, pe care o trăiesc acum în trup, o trăiesc în credinţa în Fiul lui Dumnezeu, care m-a iubit şi S-a dat pe Sine însuşi pentru mine. Galateni 2. Hristos a înviat!
  • Cei ce cunosc Numele Tău, se încred în Tine, căci Tu nu părăseşti pe cei ce Te caută, Doamne! Psalmii 9. Hristos a înviat!
  • Şi noi am cunoscut şi am crezut dragostea pe care o are Dumnezeu faţă de noi. Dumnezeu este dragoste; şi cine rămâne în dragoste, rămâne în Dumnezeu, şi Dumnezeu rămâne în el. Ioan 4. Hristos a înviat!
  • Domnul aşteaptă să Se milostivească de voi, şi Se va scula să vă dea îndurare, căci Domnul este un Dumnezeu drept: ferice de toţi cei ce nădăjduiesc în El! Isaia 30. Hristos a înviat!

Mesaje de Paște pentru Whatsapp

Pentru Whatsapp, avem cea mai generoasă selecție de mesaje. Practic poate fi trimis orice: imagini, mesaje scurte, filmulețe, numerelor preferate din agendă, dar recomandăm mesajele personalizate precum:

  • colaje foto cu nepoți pentru bunici și membrii familiei
  • imagini animate cu iepurași, ouă, flori de primăvară, grădină
  • fotografii cu animalul de companie pregătit de Paște
  • fotografii cu cei mici de la vânătoarea de ouă prin grădină
  • imagini vintage cu orașul sau obiceiurile de Paște pentru cei plecați în afara țării

Vezi: Clădiri, piețe și oameni din Alba Iulia, într-o arhivă maghiară. Fotografii spectaculoase, de la începutul secolului trecut

Pentru Instagram și Tiktok, chiar și Facebook, au succes filmulețele de câteva secunde, în funcție de preferințe.

Evitați să redistribuiți felicitările standard, către liste întregi de prieteni pe Facebook, prin mesaje private, deoarece vor fi ignorate, cu siguranță. Un mesaj personalizat va bucura destinatarul, indiferent de modalitatea aleasă și vă va răspunde la rândul său.

Idei mesaje haioase pentru Facebook

  • M-a contactat iepuraşul şi mi-a zis că eu o să fiu cadoul tău de Paşte.
  • Iepuraşul mustăcios, e de Paşte norocos. Nu-ţi lasă cadou în ghete, are el alte secrete: pască, oul înroşit, cozonacul, mielul fript şi un Paşte fericit!
  • Paşte, mielul fericit, oul şade înroşit, de ruşine s-a scumpit, iar iubitul iepuroi să v-aducă euroi, fericire, sănătate, mult noroc şi spor la toate. Paşte fericit!
  • Paşte fericit că iarbă e destulă!
  • Iepuroiul nu mai vine/ Că nu prea se simte bine/ A aflat din Parlament/ Că e criză în buget/ Aşa că s-a îmbătat/ Ca să nu fie crizat/ Paşte Fericit!

Vezi: Cum să-ţi surprinzi prietenii cu felicitări amuzante. Zâmbet şi culoare de sărbătoare

Mesaje pe Tiktok și Instagram

Pentru cei mai tineri și nu numai, poți să faci un mic filmuleț în care să faci urarea de Paște, direct în story sau pe fluxul de postări. Acest mesaj va fi cu siguranță apreciat și, în funcție de originalitatea sa, îți poate crește numărul de urmăritori.

Idei mesaje Tiktok

  • Filmează pregătirile de Paște- vopsitul ouălor, aranjarea mesei, pregătirea preparatelor, decor și aranjamente de Paști
  • Îmbracă-te în iepuraș sau folosește un accesoriu de paște
  • Filmează vânătoarea de ouă Paște în grădină
  • Filmează slujba de Înviere la care participi în direct cu un mesaj scurt de felicitări de Paște
  • Ciocnește ouă și transmite un mesaj haios
  • Lansează o provocare gen cine mănâncă/sparge cele mai multe ouă de Paște

Fii original, folosește hashtag-uri haioase precum: #vineiepurasul #vinevineiepurasul #cadouri #mesajenoidepaste #mesajepasteoriginale #mesajetoppasti #mesajpaste #mesajpaste #cadoultaudepaste, astfel ca mesajul tău să ajungă la câți mai multi utilizatori din platformă și să poată fi preluat.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax