Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Paște 2022. Top 10 filme de Paște pentru întreaga familie. Lista celor mai interesante filme noi de vizionat cu cei dragi

Publicat

Paștele 2022 este un moment special pentru a petrece timp de calitate cu cei dragi și de a face activități plăcute în confortul propriei locuințe. Una dintre ele este vizionarea unor filme specifice acestor zile de sărbătoare.

Citește și URĂRI DE PAŞTE 2022 Mesaje și FELICITĂRI de Învierea Domnului. Transmite un gând bun celor dragi de Sărbători

După o zi lungă în care te-ai bucurat de preparate delicioase, s-ar putea sa îți dorești sa vezi un film bun. Filmele prezentate mai jos te vor face să simți cu adevărat bucuria Paștelui și a weekendului prelungit.

Peter Iepurașul (Peter Rabbit) – 2018

Peter Rabbit este adaptarea pentru marele ecran a clasicei povești semnate de Beatrix Potter, despre un iepuraș rebel care încearcă să se strecoare în grădina de legume a unui fermier.

Iepurașii zglobii (2016)

Un film animat savuros despre iepurași pufoși care trec prin aventuri țopăind: acolo unde e soare găsesc soluții, distracții, dar și pozne.

Școala iepurașilor. Păzitorii oului de aur (2017)

Filmul abordează tema sărbătorii pascale într-un mod non-religios, pune  accentul pe creativitate,  iar mesajul lui este că, odată ce i-ai arătat copilului modul în care se face un lucru, lasă-l să găsească propriile soluții, propria modalitate de a face lucrurile.

Filmul a fost nominalizat pentru Premiul Ursul de Cristal la Berlin, 2017, și a câștigat Premiul Publicului la Festivalul International de Film de Animație „Anima” din Bruxelles, 2017.

Vezi: URĂRI DE PAŞTE 2022 Mesaje și FELICITĂRI de Învierea Domnului. Transmite un gând bun celor dragi de Sărbători

Cinci eroi de legendă (2012)

Animația DreamWorks, este o poveste magică despre cei cinci eroi de legendă Jack Frost, Iepuraşul de Paşte, Moş Crăciun, Zâna Măseluţă și Moș Ene ce se întrunesc pentru prima dată!

Plin cu râsete și acțiune, este un film de familie impresionant, care le va readuce copiilor credința că este nevoie de numai un copil care crede în magie pentru a restabili binele în lume.

Deși nu este doar despre Paști, are destul de multe imagini și reprezentări ale tradițiilor – precum vopsitul ouălor și pregătirile pentru vizita Iepurașului de Paști, în această animație potrivită pentru copilașii mai mari de 4-5 ani.

Hop-Țop (2011)

Departe de coasta Americii de Sud, pe insula Rapa Nui, cunoscută ca Insula Paștelui, sub capetele uriașe de piatră, se află cea mai fabuloasă fabrică de dulciuri.

Trei sute șaizeci și cinci de zile pe an, Iepurașul de Paște domnește peste o echipă de iepurași și de pui care pregătesc coșuri umplute cu bomboane pentru a fi trimise copiilor din toată lumea în dimineața de Paște.

Morala – e bine să te pui pe primul plan, atât timp cât nu uiți de cei din jurul tău. 

Winnie the Pooh — Springtime with Roo (2004)

Iepure este mai interesat de curățenia de primăvară decât de sărbătoarea pascală. Și asta pentru că se simte dezamăgit și părăsit de prietenii săi Ursulețul de Plus, Tigrilă, Grohi și Roo.

Însă curând, Iepure va descoperi, în acorduri muzicale vesele, importanța prieteniei.

Rețeaua miraculoasă (2006)

Un porcușor descoperă că în lume cea mai importantă este prietenia. Tânăra Fern (Dakota Fanning) îl salvează pe porcușorul Wilbur când acesta e cât pe ce să fie sacrificat și devine astfel cel mai nou locuitor al fermei.

Filmul este o adaptare a cărții de succes pentru copii “Miracolul prieteniei”, scrisă de E.B. White, una dintre cele mai îndrăgite povești ale tuturor timpurilor, despre prietenie și sacrificiu.

 

I can only imagine (2018)

Bart este părăsit de către mama sa și rămâne cu tatăl său. În timpul liceului se accidentează și nu mai poate juca rugby tot restul vieții. Acest necaz îl face să își găsească un nou hobby, muzica religioasă. După absolvirea liceului, Bart pleacă de acasă și se alătură unei trupe.

După câteva luni el se întoarce acasă și află că tatăl său este diagnosticat cu cancer pancreatic. Bart renunță la trupă și își petrece timpul cu el, timp în care Bart observă cât de mult l-a schimbat religia pe tatăl său.

Noah (2014)

Bazat pe povestea biblică Arca lui Noe, acest film emoționează cu imagini impresionante și o distribuție de excepție, din care fac parte Russell Crowe și Emma Watson.

Filmul inspirat de povestea biblică spune povestea unui bărbat pe nume Noe, care primește misiunea de a salva lumea de un potop nimicitor.

În film, Noe este un bărbat care iubește Pământul si toate creaturile sale, dar este dezamăgit de felul în care oamenii au tratat planeta. Se pune accent cel mai mult pe conflictul interior al personajului, care este gata sa își sacrifice familia pentru a salva lumea.

 Pieces of Easter (2013)

“Pieces of Easter” este o comedie despre un director arogant care este forțat de împrejurări să pornească la drum alături de o fermieră, după ce mașina lui se strică. Acesta ajunge să petreacă Paștele alături de familia ei, iar lucrurile iau o turnură interesantă.

sursa foto: site acasa.ro, cinemagia.ro

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax