Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Pastorul olandez de la Ocna Mureş, trimis în judecată pentru violarea unui minor în vârstă de 5 ani

Publicat

Pastorul din Olanda care locuieşte de 9 ani în Ocna Mureş, reţinut după ce și-ar fi abuzat nepotul în vârstă de 5 ani, a fost trimis în judecată pentru „viol în formă continuată”.

Citește și Olandez cu rezidenţă în Ocna Mureş, reţinut de polițiști. Și-ar fi abuzat sexual nepotul în vârstă de 5 ani

Cetățeanul olandez care locuieşte la Ocna Mureş, arestat preventiv în 16 mai 2018 pentru agresiune sexuală asupra unui nepot al acestuia în vârstă de 5 ani, a fost trimis în judecată.

Dosarul a fost înregistrat în 8 iunie la Judecătoria Aiud sub acuzaţia de ”viol în formă continuată”. Ulterior, instanţa a decis prelungirea măsurii arestării preventive cu încă 30 de zile. Decizia a fost contestată, iar dosarul a ajuns la Tribunalul Alba care se va pronunţa luni, 18 iunie.

„Conform probatoriului administrat la data de 16.05.2018 s-a dispus inculparea cetăţeanului olandez reţinându-se că în zilele de 12.05.2018, 13.05.2018, 14.05.2018 şi 15.05.2018 a întreţinut, în mod repetat, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, acte sexuale orale cu persoana vătămată în locuinţa sa din Ocna-Mureş (nepotul inculpatului, în vârstă de 5 ani, aflat în îngrijirea sa temporară), precedate de acte de natură sexuală constând în atingeri, mângâieri şi masturbări, în timp ce erau dezbrăcaţi”, se afirmă într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud de la momentul reţinerii inculpatului.

Citește și Olandezul cu rezidenţă în Ocna Mureş care și-ar fi abuzat sexual nepotul în vârstă de 5 ani, ARESTAT preventiv

Bărbatul se numeşte Derk de Jong şi avea rezidenţă în oraşul Ocna Mureş din judeţul Alba, scrie adevărul.ro. Pentru obţinerea de probe, poliţiştii au făcut o percheziţie la locuinţa din Ocna Mureş a cetăţeanului olandez, în urma căreia au ridicat un calculator şi mai multe mijloace de stocare.

Poliţia a fost sesizată de vecinii acestuia, care i-au văzut la un moment dat pe cei doi dezbrăcaţi în casă. Derk de Jong era predicator penticostal şi s-a stabilit în Ocna Mureş acum 9 ani, după ce înainte venise în România cu ajutoare pentru copiii săraci.

Olandezul a început să predice în bisericile din zonă şi a câştigat rapid încrederea localnicilor. Acesta a mai predicat şi în alte ţări, cum ar fi Belarus, SUA sau Filipine.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax