Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Patinoar şi Parcul Sărbătorilor de Iarnă 2018 în Cetatea Alba Carolina. Tarife, program şi condiţii

Publicat

pavilion patitoar

Primăria Alba Iulia va organiza şi în acest an Parcul Sărbătorilor de Iarnă, care va include patinoar, Căsuţa lui Moş Crăciun, scenă în aer liber, bradul de Crăciun şi chioşcuri de comercializare a produselor, în perioada 6 decembrie 2018 – 1 februarie 2019, în Piaţa Cetăţii.

Pentru organizarea Parcului, sunt propuse pentru aprobare regulamente de funcţionare şi tarife pentru comercianţi.

La patinoarul ce va fi deschis din 6 decembrie, tariful de intrare va fi de 5 lei, cu TVA inclus, pentru o oră. Copiii până la 18 ani şi studenţii (care prezintă carnet de student vizat la zi) sunt scutiţi de plata acestui tarif, astfel că au acces gratuit la patinoar.

Patinoarul va fi deschis zilnic, în perioada amintită, între orele 10.00 şi 22.00., iar capacitatea maximă este de 120 de persoane pe serie (de o oră).

Vor fi disponibile şi patine de închiriat (încălţămintea chiriaşului va rămâne la vestiarul pentru patine).

În regulament se mai precizează că patinajul se face pe risc propriu şi administraţia patinoarului nu răspunde de eventuale accidentări ale patinatorilor. Copiii cu vârstă mao mică de 5 ani au acces pe patine doar însoţiţi de persoane adulte care au echipament adecvat pentru patinaj. Prin urmare, accesul este interzis oricăror persoane care nu au patine.

Mai este interzis patinajul ce poate pune în pericol securitatea celorlale persoan aflate în locaţie, cel în forţă, cu viteză sau balansul printre ceilalţi patinatori ori practicarea unor jocuri (trenuleţul etc), în afara celor organizate. Este interzisă şi purtarea pe umeri, în braţe, în spate a altor persoane (inclusiv copii), a aparatelor foto, video, genţilor etc pe timpul patinajului, introducerea pe gheaţă a pucurilor de hochei sau atlor accesorii, aruncarea cu bulgări de zăpadă sau alte obiecte, accesul cu mâncare şi băuturi ori accesul persoanelor în stare de ebrietate sau care au consumat substanţe cele pot afecta echilibrul şi luciditatea. Este interzis şi fumatul pe suprafaţa gheţii, folosirea de limbaj obscene ori ieşirea cu patinele în afara patinoarului.

În ceea ce priveşte activitatea chioşcurilor în Parcul Sărbătorilor de Iarnă, comercianţii au acces doar dacă dispun de chioşcuri din lemn sau orice altă structură avizată de Direcţia Urbanism ori închiriază chioşcuri puse la dispoziţie de primărie.

Taxe utilizare temporară a locurilor publice în Parcul Sărbătorilor de Iarnă:

1 leu/mp/zi pentru alimentaţie publică în chioşcuri proprietatea comercianţilor

0,8 lei/mp/zi pentru comercializarea produselor de artizanat şi a celor industriale de sezon desfăşurată în chioşcurile proprietatea comercianţilor

2 lei/mp/zi, preţ pornire pentru închirierea chioşcurilor pentru activitatea de alimentaţie publică

1 leu/mp/zi preţ pornire pentru închirierea chioşcurilor pentru desfacerea produselor de artizanat şi a celor industriale de sezon.

Suprafaţa minimă de închiriat este de 10 mp.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax