Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Patinoarul din Alba Iulia, închis la scurt timp după ce a fost deschis publicului. Care ar fi motivul

Publicat

Patinoarul din Alba Iulia s-a închis în cursul zilei de vineri, 2 decembrie 2022, la scurt timp după ce a fost deschis. Momentan nu se știe când va fi reluată activitatea cu publicul. 

La mijloc ar fi o neînțelgere între primărie și proprietarul patinoarului. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al primăriei, Flaviu Buta, între cele două părți, primăria și administratorul patinoarului ar fi existat o înțelegere clară.

Înțelegerea ar fi fost ca administratorul să monteze patinoarul, jocul de mașini electice, un carusel și alte câteva jocuri de distracții, pentru Ziua Națională a României, iar apoi să demonteze jocurile și să rămână doar patinoarul.

Mai exact, după ce serbările de 1 Decembrie se termină, înțelegerea a fost ca tot ceea ce este amplasat în partea dreaptă a patinoarului, adică mașinuțele electrice, caruselul și restul jocurilor de distracții să fie demontate pentru a se putea amplasa căsuțele pentru târgul de Crăciun, a mai explicat Flaviu Buta pentru alba24.ro.

Flaviu Buta a mai declarat că administratorul patinoarului a luat decizia de a închide locația pentru ca angajații săi să demonteze piesele din dreapta patinoarului, însă că momentan nu se știe când se va relua programul cu publicul.

De asemenea, Buta a mai declarat că primăria se va asigura ca un patinoar va exista, sub orice formă, la Alba Iulia pentru cei care sunt pasionați de patinaj în aer liber, în perioada sărbătorilor.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. mihai

    vineri, 02.12.2022 at 18:55

    iesiti in strada si cereti demisia primarului !
    toate nu merg de cand e el la conducere , rusine !

  2. Jean

    vineri, 02.12.2022 at 21:49

    Mihaita, putina gramatica nu strica….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax