Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Patinoarul din Blaj, inaugurat pe 1 decembrie. Accesul gratuit pentru cei echipaţi cu patine

Publicat

Primăria Municipiului Blaj anunţă că începând de vineri, 1 decembrie, de la ora 17.00, va fi deschis noul patinoar, instalat în Piaţa 1848. Accesul pe gheaţă va fi gratuit, iar cei care nu vin cu patine de acasă vor avea posibilitatea să le închirieze de la firma care se ocupă de întreţinerea patinoarului. Inaugurarea patinoarului din faţa Primăriei Blaj va avea loc în cadrul unei festivităţi speciale, ce va cuprinde un concert de colinde.

Din această iarnă, blăjenii vor avea posibilitatea să petreacă timpul liber pe un patinoar artificial, amplasat, pentru două luni, în Piaţa 1848, în faţa Primăriei. Pentru închirierea şi întreţinerea patinoarului autorităţile locale au plătit aproximativ 100.000 lei, în condiţiile în care nu va exista taxă pentru accesul pe patinoar, pentru cei care vor veni echipaţi cu patine accesul pe gheaţă fiind gratuit. Cei care nu deţin însă patine vor avea posibilitatea să închirieze aceste accesorii indispensabile la patinoar, de la punctul special amenajat.

Patinoarul din Blaj va fi funcţional în perioada 1 decembrie 2017 – 1 februarie 2018, are 300 mp şi toate dotările necesare pentru a funcţiona în condiţii optime: instalaţie de răcire, mantinelă, furtune de îngheţare, agent de îngheţare, module şi capete de module, căsuţă cu destinaţia de garderobă, punct de închiriere patine şi podeţ de lemn pentru acces în patinoar.

Vineri seara, de la ora 17.00, la marea deschidere a patinoarului din Blaj, autorităţile locale îi invită pe toţi locuitorii oraşului, de la cei mici până la cei mai mari, la un concert de colinde şi la primii paşi pe gheaţă.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax