Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Patronii unei pensiuni din Alba Iulia, cercetaţi pentru evaziune fiscală. Poliţiştii au găsit nereguli în actele contabile şi cele de cazare

Publicat

Poliţiştii din Alba Iulia au întocmit actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de evaziune fiscală pe numele reprezentanţilor unei pensiuni din oraş. Oamenii legii au găsit neconcordanţe între actele contabile şi cele de cazare a turiştilor.

Poliţiştii au constatat, de asemenea, că reprezentanţii pensiunii nu au respectat prevederile legale cu privire la obligativitatea întocmirii şi evidenţierii fişei de cazare, motiv pentru care s-a luat măsura sancţionării contravenţionale a acestora cu amendă în valoare de 2.000 de lei.

Din primele informaţii, pensiunea are sediul pe strada Olteniei din Alba Iulia.

Infracţiunea a fost descoperită în cadrul unei acţiuni organizate marţi, între orele 7.00 şi 12.00, de Poliţia Municipiului Alba Iulia, pentru menţinerea climatului de siguranţă publică, prevenirea accidentelor rutiere şi combaterea infracțiunilor, inclusiv a celor de evaziune fiscală.

Poliţiştii au constatat 37 de abateri contravenţionale ce au fost sancţionate cu amenzi în valoare de 7.120 lei, din care cinci privind comerţul, una referitor la ordinea publică, 29 privind circulaţia pe drumurile publice şi două la alte acte normative.

De asemenea, au fost confiscate bunuri în valoare de 540 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. gogu

    miercuri, 09.10.2013 at 12:16

    BRAVO!

  2. marius

    miercuri, 09.10.2013 at 14:59

    adi barrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!! curvasareala!!!!!

  3. ALBAIULIAN

    joi, 10.10.2013 at 08:11

    Da , la Ady Macinic s-a „poposit” nitel ca militia de Alba „stie” tot !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax