Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Patronul „Monimex Alba”, condamnat la 3 ani de închisoare pentru viol, de Judecătoria Alba Iulia

Publicat

Patronul „Monimex Alba”, George Morgoci a fost condamnat de Judecătoria Alba Iulia la 3 ani de închisoare și interzicerea unor drepturi, pentru comiterea infracțiunii de viol. Bărbatul, care mai are la activ o pedeapsă la închisoare cu suspendare pentru pedofilie a fost acuzat de violarea unui minor de sex masculin.

Judecătoria Alba Iulia s-a pronunțat în acest dosar în 25 iunie.

Activitatea lui Morgoci pare să fi fost descoperită în cadrul anchetei efectuate de procurori, în cauza în care a fost deja condamnat. Morgoci a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare pentru pedofilie în luna aprilie.

Bărbatul de 51 de ani, patron al firmei „MonimexAlba” SRL a fost acuzat că, în perioada 2008 – 2011, a racolat şi a întreţinut relaţii sexuale cu şase băieţi minori, cu vârste cuprinse între 13 şi 16 ani, proveniţi din centre de plasament de pe raza judeţului Alba.
În urma percheziţiei, la domiciliul suspectului au fost găsite 8 fotografii în care apar tineri de sex masculin întreţinând relaţii sexuale, un aparat foto, 60 de CD-uri, 254 de DVD-uri şi mai multe suporturi informatice de stocare a fişierelor.

Morgoci nu a vrut să dea nicio declaraţie în faţa procurorului, însă în faţa judecătorului a recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale, dar numai cu băieţi mai mari de 15 ani. Pedofilul a fost descoperit după ce minorul de 16 ani care a fost violat a depus o plângere la poliţie. Acesta este acuzat că a abuzat trei minori, doi în vârstă de 13 ani şi unul de 16 ani, pe care i-a racolat din Gara Alba Iulia, cu mâncare, loc de dormit şi bani.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. alex

    miercuri, 27.06.2012 at 20:17

    asta merita si mai mult. de ce i-o fi dat cu suspendare pentru pedofilie??? ca sa aiba posibilitatea sa recidiveze si sa distruga vietile copiilor?? poate ar trebui sa fie putin mai atenti cei care dau astfel de solutii…..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax