Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Patronul Sepsi, reacție în scandalul steagului Ungariei Mari la meciuri: ”Noi jucăm în România și respectăm această țară”

Publicat

Patronul de la Sepsi, Laszlo Dioszegi, a reacționat la scandalul privind solicitarea Federaiei Maghiare de Fotbal către UEFA, ca la meciurile internaționale, galeria să poată afişa bannere reprezentând Ungaria istorică.

Reamintim că federația din țara vecină a cerut, prin președintele Sandor Csany, ca fanii să poată afișa steaguri cu simbolul Ungariei Mari la partidele internaționale.

„Nu am auzit până acum de acest lucru și, vă zic sincer, nici nu ne interesează ce fac ei. Nu avem nicio treabă cu federația maghiară și cu ce decizii ia.

Nu suntem subvenționați de Guvernul Ungariei și nu avem nici o obligație față de el.

Este adevărat că stadionul a fost construit cu ajutor de acolo și s-au dat niște bani pentru academia de copii, dar echipa mare nu are nici o legătură.

Avem sponsori puternici, din România și din Ungaria. OTP și MOL sunt nume importante, branduri care au interese economice în România și de aceea ne susțin.

Sunt echipe care sunt sponsorizate de benzinării din Austria și nimeni nu mai zice nimic. Vă repet, nu ne interesează ce face federația de la Budapesta.

Noi jucăm în România și respectăm această țară. Ne interesează doar campionatul de aici. Nu cred că are de ce să fie afectată Sepsi în vreun fel de decizia UEFA”, a spus Laszlo Doszegi, pentru Prosport.

Maghiarii au susținut că au primit un răspuns pozitiv, dar UEFA neagă că a acceptat afișarea însemnelor cu Ungaria Mare la competițiile organizate de forul european.

Mai mult, în răspunsul oficial pentru presa din România, UEFA menționează faptul că va aplica ”măsurile necesare” în cazul în care acest lucru se va întâmpla.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax