Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Patronul unei firme din Sebeș trimis în judecată. A înșelat primăria din Ceru Băcăinți cu peste 50.000 de lei

Publicat

scoala ceru bacainti

Înșelătorie la Ceru Băcăinți. Un patron de firmă din Sebeș este judecat pentru că a înșelat primăria din Ceru Băcăinți acum 5 ani, când a fost contractat să reabiliteze instalația de încălzire a singurei școli din comună și a adus un prejudiciu de 53.289 lei. 

Darmin Gheorghe Huștiuc, patronul firmei Darmin SRL din Sebeș, este judecat la Judecătoria Alba Iulia pentru înșelăciune.

Din rechizitoriul întocmit de procurorii de pe lângă Parchetul Judecătoriei Alba Iulia, reise că în anul 2013 firma a fost contractată de Primăria comunei Ceru Băcăinți, pentru a reabilita instalația de căldură a școlii din comună.

În contractul întocmit între patronul firmei și primărie, dar și în situația de lucrări din data de 13 aprilie 2013, era specificat că firma a montat 3 pompe marca Wilo Stratos.

În realitate, situația era alta. În perioada octombrie – noiembrie 2012, firma a montat 2 pompe care făceau parte din vechea instalație de încălzire a școlii și o pompă nouă de o calitate net inferioară față de cele specificate în contract și în situația de lucrări.

În urma înșelătoriei, prejudiciul estimat în detrimentul comunei Ceru Băcăinți a fost de 53.289 lei.

La mai bine de 5 ani de la fapta comisă, în data de 2 noiembrie 2018, Judecătoria Alba Iulia a preluat cazul în care patronul firmei este judecat pentru infracțiunea de înșelătorie.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax