Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Patru administratori de firme, din Alba Iulia şi Abrud, cercetați pentru evaziune fiscală. Prejudiciu de peste 700.000 lei

Publicat

Poliţia oraşului Abrud a finalizat cercetările într-un dosar în care patru administratori de firme din Abrud şi Alba Iulia sunt cercetaţi pentru evaziune fiscală, fals material in înscrisuri oficiale şi uz de fals. Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni cu propunere de trimitere în judecată.

Deși nu a făcut publice  numele și firmele acestora biroul de presă al IPJ Alba a precizat că este vorba despre patru bărbaţi, de 24, 30, 31 şi 35 de ani, unul din Abrud şi trei din municipiul Alba Iulia, administratori de societăţi comerciale, care sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunilor de evaziune fiscală, fals material in înscrisuri oficiale şi uz de fals.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că în perioada 01.01.2008-31.12.2009, cei 4 învinuiţi, în calitate de administratori ai unor societăţi comerciale cu obiect de activitate comerţ şi servicii, au emis în mod repetat facturi fiscale, pe care nu le-au înregistrat în evidenţele contabile,  sustrăgându-se astfel de la plata impozitului pe profit şi TVA în suma totală de 711.581 lei.

Pentru recuperarea prejudiciului au fost aplicate masuri asiguratorii, până la concurenţa sumei reprezentând prejudiciul cauzat stratului.

Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni cu propunere de trimitere în judecată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax