Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Patru angajați ai unei fabrici de conserve din Sibiu, infectați cu noul coronavirus. Alte 80 de persoane, izolate la domiciliu

Publicat

Alertă epidemiologică la o fabrică de conserve din Sibiu, unde patru muncitori sunt infectați cu noul coronavirus. 80 dintre cei aproape 600 de angajați ai fabricii, au fost puși în izolare la domiciliu, după ce au intrat în contact direct cu aceștia.

O colegă a celor patru angajați infectați cu coronavirus, aflată acum în izolare la domiciliu, susține că, în fabrica de conserve, nu s-au luat măsuri de distanțare socială, potrivit oradesibiu.ro.

„În cursul zilei de 6 mai, ca angajată a companiei, am fost contactată de serviciul DSP Sibiu pentru izolarea la domiciliu. Vreau să vă menționez faptul ca, încă din data de 30 aprilie se știa de faptul că există 2 persoane confirmate pozitiv – 1 persoană din Copșa Mica și 1 persoană din Sibiu,  dar nu s-a luat nici o măsură.

După 7 zile, am ajuns să stăm în izolare acum peste 80 de angajați împreună cu familiile noastre. Ca industrie alimentară, fabrica producătoare de conserve nu a luat nici o măsură privind distanțarea socială și dezinfectarea locului de muncă”, a declarat, sub protecția anonimatului, o angajată a fabricii, citată de ziarul din Sibiu.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax