Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

PATRU ani de închisoare cu executare pentru femeia din Aiud care și-a înjunghiat partenerul de pahar

Publicat

instanta decizie magistrat justitie

Marcela Mărcuș, femeia de 54 de ani, care după o „petrecere” într-un apartament din Aiud și-a înjunghiat partenerul de pahar, a aflat astăzi cât va sta după gratii pentru tentativa de omor calificat. În 14 noiembrie 2017 ea a fost arestată preventiv la propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba. După șapte luni, Tribunalul Alba a condamnat-o pe femeie la 4 ani de închisoare cu executare.

Tribunalul Alba a condamnat-o pe Mărcuș Marcela, în data de 13 iunie 2018, la 4 ani de închisoare cu executare pentru tentativa de omor calificat, de asemenea ea a fost obligată să platăească și suma de 1.440,07 lei, către Spitalul Județean Alba Iulia, bani ce reprezintă cheltuielile ocazionate cu spitalizarea victimei Florea Victor.

Citește și: Tentativă de OMOR la Aiud. O femeie a înjunghiat un bărbat, după o „petrecere” în apartament

În baza art. 32 (…) condamnă pe inculpata MĂRCUȘ MARCELA, (…) la o pedeapsă de: – 4 ani închisoare cu aplic. (…) menţine măsura arestării preventive a inculpatei dispusă (…) admite acţiunea civilă exercitată de partea civilă Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia şi în consecinţă, obligă inculpata la plata sumei de 1.440,07 lei precum şi la plata dobânzii legale aferentă acestei sume până la achitarea integrală a debitului, în favoarea acesteia, reprezentând cheltuielile ocazionate cu spitalizarea victimei Florea Victor – minuta instanţei

Reamintim că, potrivit anchetatorilor, la la data de 12.11.2017, în jurul orei 19.30, în timp ce persoana vătămată, Florea Victor se afla la locuința numitei Mărcuș Marcela, situată în municipiul Aiud, aceasta din urmă, pe fondul consumului de alcool, în urma unei neînțelegeri spontane apărute, i-a aplicat o lovitură cu un cuțit, provocându-i o plagă penetrantă a hemitoracelui stâng, leziuni care pentru vindecare necesită 25-30 de zile de îngrijiri medicale, fiindu-i pusă viața în primejdie.

Citește și: Tentativa de OMOR de la Aiud. Femeia care şi-a înjunghiat „partenerul de pahar”, ARESTATĂ preventiv

Decizia nu este definitivă și poate fi atacată în zece zile de la pronunțare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax