Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Patru bărbaţi care l-au tâlhărit pe un vârstnic din Vălişoara, ARESTAŢI preventiv. I-au furat 2.000 de lei şi l-au închis în casă

Publicat

condamnat, arestat

condamnat, arestat Cei patru bărbaţi reţinuţi pentru tâlhărie şi lipsire de libertate, fapte comise asupra unui vârstnic din localitatea Vălişoara, comuna Livezile, vor fi cercetaţi în stare de arest preventiv. Aceștia sunt cercetați după ce în luna august s-au oferit să înlocuiască scocurile la bucătăria de vară unui bătrân de 85 de ani și au profitat de vârsta înaintată a omului pentru a-i fura 2.000 de lei. După comiterea infracțiunii, aceștia l-au închis pe propritar în casă.

La data de septembrie , M.Ş, de 27 de ani, G.N., de 38 de ani, G.G., de 31 de ani şi G.I., de 28 de ani, primii trei locuind fără forme legale în comuna Mihalţ, iar ultimul în Oiejdea, au fost prezentaţi de către poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud, Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi prezentarea lor în faţa instanţei de judecată, în vederea arestării preventive.

Propunerea polițiștilor a fost însuşită de Parchet, iar cei patru inculpaţi au fost prezentaţi judecătorului de drepturi şi libertăţi care a dispus arestarea lor preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, sub aspectul comiterii infracţiunilor de tâlhărie şi lipsire de libertate.

Reamintim că în 7 septembrie, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud i-au identificat pe cei patru, ca persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni în legătură cu care poliţia a fost sesizată în 15 august.

În sarcina acestora s-a reţinut faptul că la data de 15 august, l-au abordat pe un bărbat în vârstă de 85 de ani, din localitatea Vălişoara, comuna Livezile şi i-au propus să-i înlocuiască scocurile de bucătăria de vară.

Vârstnicul ar fi fost de acord cu serviciul propus, iar la final ar fi plătit contravaloarea acestora cu suma de 300 de lei. În acest context, cei patru bărbaţi, profitând de vârsta înaintată a victimei şi a imposibilităţii sale de a riposta, i-au sustras dintr-un dulap din bucătăria de vară, suma de 2.000 de lei.

Ulterior au părăsit locuinţa şi l-au încuiat pe vârstnic în interior.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax