Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Patru bărbaţi din Alba Iulia REŢINUŢI pentru tâlhărie. Au furat peste 10.000 de lei de la o sală de jocuri de noroc din oraş

Publicat

arestat_catuse Patru bărbaţi din Alba Iulia au fost reţinuti de poliţişti, după ce în noaptea de 22/23 februarie au tâlhărit o sală de jocuri din Alba Iulia. Marţi, poliţiştii de investigații criminale din Alba Iulia i-au identificat şi reţinut pe cei patru suspecţi, în urma a două percheziţii domiciliare.

În sarcina lui C.T.M. (32 de ani), M.D.V. (27 de ani), B.C.V (26 de ani), B.I. (24 de ani), primii doi cunoscuţi cu antecedente penale, s-a reţinut faptul că în noaptea de 22/23 februarie, în jurul orei 3.45, au pătruns în incinta sălii de jocuri de noroc, iar în timp ce unul din ei i-a solicitat angajatei banii din încasări un altul a forţat ușa unei încăperi alăturate şi a sustras suma de aproximativ 10.700 lei, bani proveniți din încasări.

Se pare că în acest timp B.I. a păzit uşa de acces în sale de jocuri, iar B.C.V. i-a aşteptat într-un autoturism cu ajutorul căruia şi-au asigurat scăparea.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat că B.C.V. este cercetat de poliţiştii din Blaj sub aspectul comiterii infracţiunilor de „inducerea în eroare a organelor judiciare” şi „ delapidare”, după ce în data de 27.11.2014, a înscenat o tâlhărie, susţinând că în timp ce conducea autoturismul unei societăţi de curierat, a fost atacat şi i-a fost sustrasă suma de 6.000 de lei.

Citeşte şi Tânăr din Alba Iulia, angajat la o firmă de curierat, cu dosar penal. A reclamat fals că a fost tâlhărit, ca să poată păstra banii din încasări

Cele 4 persoane bănuite de comiterea faptei au fost conduse la sediul Poliţiei Municipiului Alba Iulia urmând ca faţă de aceştia să fie luată măsuri legale. Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax