Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Patru bărbaţi din Alba Iulia, sancţionaţi de jandarmi pentru consum de alcool. Au fost surprinşi de oamenii legii în zona Stadionului „Cetate”

Publicat

Jandarmii din Alba au sancţionat, sâmbătă, patru bărbaţi care au consumat alcool în locurile publice. Doi tineri au intrat pe stadionul „Cetate” din Alba Iulia, la meciul dintre Cuprumin Abrud şi Performanţa Alba Iulia, cu pet-uri de bere, iar alţi doi au consumat alcool în aceeaşi zonă, astfel că au fost amendaţi.

Prezenţi în tribună pe timpul meciului de fotbal disputat sâmbătă, pe stadionul „Cetate” din Alba Iulia, doi tineri au fost surprinşi de jandarmi în timp ce consumau bere. Andrei A. şi Felix S., ambii în vârstă de 22 de ani şi ambii domiciliaţi în Alba Iulia, au recunoscut că au introdus fraudulos pet-urile de bere în incinta stadionului, fapt pentru care au fost sancţionaţi cu câte o amendă contravenţională în valoare de 250 de lei, precum şi cu sancţiunea contravenţională complementară de interzicere a accesului la competiţiile şi jocurile sportive din cadrul Ligii a IV-a de Fotbal pentru o perioadă de 6 luni.

Alţi doi bărbaţi au fost surprinşi de jandarmi în zona stadionului „Cetate”, în timp ce consumau băuturi alcoolice, drept pentru care li s-a adus la cunoştinţă prevederea legală care interzice această faptă şi au fost sancţionaţi contravenţional cu câte o amendă în valoare de 100 de lei.

Având în vedere faptul că, odată cu creşterea temperaturilor, de regulă, se înregistrează şi o mai mare incidenţă a consumului de alcool în spaţii neautorizate, reprezentanţii jandarmeriei atrag atenţia că astfel de comportamente  se vor afla în vizorul echipajelor. Totodată, luând în considerare că, de multe ori, consumul de alcool în locuri publice stă la baza apariţiei unor situaţii conflictuale, reprezentanţii Jandarmeriei Alba fac un apel la cetăţeni să semnaleze prompt la 112 prezenţa unor astfel de consumatori şi îi asigură că vor acţiona ferm pentru tragerea la răspundere a vinovaţilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax